Το αφεντικό του αγωνιστικού τμήματος της Yamaha, Lin Jarvis, θεωρεί ότι τόσο ο Valentino Rossi όσο και ο Jorge Lorenzo έχουν την ευκαιρία τη φετινή σεζόν να βάλουν τέρμα στην κυριαρχία του Marquez και της Honda τα τελευταία δυο χρόνια!
Η ομάδα της Yamaha αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα σε μια ειδική τελετή που έλαβε χώρα στη Μαδρίτη, στα κεντρικά γραφεία της Movistar του μεγάλου χορηγού της ομάδας.
«Είμαστε και πάλι πολύ τυχεροί που έχουμε δυο Πρωταθλητές στις τάξεις μας και δυο από τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο», ξεκίνησε να λέει ο Lin Jarvis. «Τόσο ο Valentino Rossi, όσο και ο Jorge Lorenzo, θέλουν να πετύχουν το στόχο τους: να κερδίζουν αγώνες και τον Τίτλο».
«Είμαι βέβαιος ότι θα εργαστούν μαζί, ως οι εργοστασιακοί αναβάτες της Movistar Yamaha MotoGP, ώστε να κάνουν τις μοτοσυκλέτες τους πιο γρήγορες και πιο ανταγωνιστικές, για να κοντράρουν τους αντιπάλους μας».
«Από την πλευρά μας, μπορώ να διαβεβαιώσω τους αναβάτες μας ότι η Yamaha Motor και όλοι στην Movistar Yamaha MotoGP, θα τους παρέχουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζονται για να πετύχουν τους δικούς τους και δικούς μας στόχους».
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που ξεκινάει σε λίγο και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε μαζί τη νίκη για το 2015!»