• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Προπονήθηκα πιο σκληρά από ποτέ!
Ποτέ στο παρελθόν δεν ήμουν τόσο έτοιμος, όσο τώρα!
Νέα 29/01/2015 - 15:18

Ο Jorge Lorenzo μίλησε μετά το τέλος της παρουσίασης της YZR-M1 στην Μαδρίτη και τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι έχει προπονηθεί πιο σκληρά από ποτέ, ενόψει της νέας σεζόν που ανοίγεται μπροστά μας!

 

Ο αναβάτης από την Μαγιόρκα δεν έφτασε ποτέ τα δικά του ψηλά στάνταρ στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν και αυτό ήρθε ως επακόλουθο των τριών επεμβάσεων που έκανε τον προηγούμενο χειμώνα. Φέτος πάντως ο χρόνος για προπόνηση ήταν αρκετός και ο Lorenzo το εκμεταλλεύτηκε δεόντως!

 

«Ποτέ μου δεν προπονήθηκα τόσο σκληρά, όσο αυτόν τον χειμώνα», επιβεβαίωσε ο Lorenzo. «Νοιώθω καλά. Πέρυσι έκανα καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό και τώρα θέλω να είμαι πάντα στο βάθρο και θα δούμε τι θέση θα έχουμε στο τέλος».

 

«Το 2013, οι επεμβάσεις που έκανα απαιτούσαν δύναμη από πλευράς μου κι έχασα πολύ ενέργεια. Επιπρόσθετα, έπρεπε να σχεδιάσω το πρόγραμμα της προπόνησής μου καλύτερα. Εκεί έκανα κάποια λάθη στο παρελθόν. Ποτέ όμως δεν κάνω το ίδιο λάθος δυο φορές».

 

«Το 2015 θα είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και προπονούμαι πραγματικά πολύ σκληρά. Μόλις γύρισα από την Ανδόρρα, όπου έκανα σκι στα βουνά. Ποτέ μου δεν ήμουν τόσο έτοιμος, στα χρόνια που είμαι στη μεγάλη κατηγορία. Είμαι προετοιμασμένος τέλεια για το τεστ της Μαλαισίας. Φέτος τα σχεδίασα όλα τέλεια και δούλεψα πολύ στις αδυναμίες μου».

 

Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι πάντως για τον Jorge Lorenzo, αν θέλει να προσθέσει έναν τρίτο Τίτλο στο ενεργητικό του, στη μεγάλη κατηγορία. Αυτό το γνωρίζει καλά ο αναβάτης της Movistar Yamaha.

 

«Πέρυσι τελείωσα αρκετά καλά τη σεζόν. Πήρα τους περισσότερους βαθμούς στο δεύτερο μισό, αλλά τερμάτισα μόνο τρίτος στη βαθμολογία. Ο Marc ήταν πολύ δυνατός και ο Valentino πιο δυνατός απ’ ότι περίμενα. Πρέπει να συνεχίσω φέτος όπως ακριβώς τελείωσα το 2014, αλλά πρέπει να κερδίζω περισσότερο. Θέλω να παλέψω για τον Τίτλο».

 

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία για τον, αδυνατισμένο όπως φάνηκε, Jorge Lorenzo, ο οποίος είναι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά.

 

«Φέτος είμαστε αισιόδοξοι με τη νέα M1, διότι πέρυσι - στο δεύτερο μισό - μπορούσαμε να παλεύουμε σταθερά για το βάθρο. Είμαι πεπεισμένος ότι φέτος τα πράγματα θ’ αλλάξουν και τόσο εγώ, όσο και η Yamaha θα βάλουμε τα δυνατά μας για τον ένα και μοναδικό στόχο: τον Παγκόσμιο Τίτλο! Πέρυσι έμαθα πολλά και νομίζω ότι μπορούμε φέτος να επανορθώσουμε και να κάνουμε δυνατό Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Με τη σκέψη στο 10ο

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Τα χρώματα της M1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα