• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα χρώματα της PATA Honda
Αποκαλύφθηκαν στην Motorcycle Expo στη Verona
Νέα 28/01/2015 - 10:06

Για πρώτη φορά είδαμε τους δυο νέους αναβάτες της PATA Honda - Sylvain Guintoli και Michael van der Mark - με τα νέα χρώματα της ομάδας που αποκαλύφθηκαν στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας στη Verona. Η ομάδα έκανε την παρουσίαση μετά το τεστ στο Portimaο και πριν ξεκινήσουν οι τελευταίες ευρωπαϊκές δοκιμές στην πίστα της Jerez.

 

«Είναι πολύ σημαντικό να φέρνεις το νούμερο 1 σε έναν άλλο κατασκευαστή και αυτό διότι είναι κάτι που σπάνια συμβαίνει», τοποθετήθηκε ο Guintoli.

 

«Είναι μια συμβολική κίνηση, διότι θα πάω για τον Τίτλο σε μια διαφορετική μοτοσυκλέτα, την Honda CBR και οπωσδήποτε θα φέρω το νούμερο 1 με υπερηφάνεια. Η νέα πρόκληση μου δίνει κίνητρο και βρήκα μια ομάδα που επίσης το θέλει πάρα πολύ».

 

Από την πλευρά του, ο καινούργιος του ομόσταυλος ο Michael van der Mark, πρόσθεσε: «Είμαι στην ίδια ομάδα όπως και πέρυσι, αλλά αφού κέρδισα στην κατηγορία Supersport έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα και αυτό ήταν τα SBK. Ίσως είναι λίγο πιο εύκολο για εμένα επειδή είμαι στην ίδια ομάδα, αλλά και πάλι θα πρέπει να συνηθίσω τη μεγαλύτερη CBR και τα πιο εξελιγμένα ηλεκτρονικά της».

 

«Πάντως η πιο μεγάλη πρόκληση για εμένα αλλά και για όλους, είναι οι νέοι κανονισμοί. Για την ώρα νοιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα, αλλά θα πρέπει να δούμε που βρισκόμαστε μετά τους πρώτους αγώνες», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Honda και Termignoni συνεχίζουν μαζί

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Crutchlow θα διεκδικεί βάθρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα