• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Ο Dovi στην κορυφή, η Honda επιτίθεται
Με το καλημέρα ο Andrea Dovizioso έγραψε πολύ καλούς χρόνους για να βρεθεί στην κορυφή
Νέα 15/06/2009 - 12:02

Με το καλημέρα ο AndreaDovizioso έγραψε πολύ καλούς χρόνους για να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης του επίσημου τεστ της Βαρκελώνης. Σίγουρα το HRC ανακουφίζεται από αυτό και σίγουρα αν μπορούσε να δοκιμάσει το νέο πλαίσιο και ο Pedrosa τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα. Αν σκεφτούμε ότι και με το προηγούμενο πλαίσιο είχε φτάσει κοντά στο βάθρο, τώρα μπορεί η Honda να αρχίσει να ονειρεύεται και νίκες στους αγώνες που έρχονται! Είναι μάλιστα κάποιες πίστες που ταιριάζουν στον Ισπανό οδηγό της ομάδας, ενώ ο Ιταλός δείχνει και αυτός έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να ανεβεί στο βάθρο μετά από τόσες φορές στην 4η θέση.

Έκπληξη ο Kallio στην 4η θέση
Έκπληξη ο Kallio στην 4η θέση

 

 

Στο στρατόπεδο της Yamaha είναι σίγουρα ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις των Rossi, Lorenzo που πήραν τις θέσεις 2 και 3, με σχεδόν ίδιο χρόνο. Η δουλειά τους ήταν να βρουν τις μικρο-ρυθμίσεις που θα κάνουν τέλεια την ήδη καλύτερη μοτοσυκλέτα του ξεκινήματος του φετινού πρωταθλήματος.

Στην Ducati η έκπληξη ήλθε από τον Kallio και τον Canepa

 

Οι δύο νεαροί οδηγοί της δορυφορικής ομάδας έσπασαν τα χρονόμετρα και βρέθηκαν 4ος και 10ος αντίστοιχα, βελτιώνοντας σημαντικά τους χρόνους τους σε σχέση με τους χθεσινούς του αγώνα, στην πρώτη τους επαφή με το ψαλίδι από carbon και μερικά νέα ηλεκτρονικά, που τους βοήθησαν σημαντικά, όπως μας είπαν. Ο Stoner έμεινε 5ος, αναρρώνοντας από τους τρομερούς πόνους στο στομάχι που είχε χθες. Ο Hayden απογοητευτικός μετά τη χθεσινή αναλαμπή, έμεινε στην 14η θέση, 1.8’’ πίσω από τον Kallio!

Άτυχος ο Melandri μετά από μια αποδοτική μέρα
Άτυχος ο Melandri μετά από μια αποδοτική μέρα

 

Στην Suzuki, Capirossi και Verneulen βρήκαν θετικά στοιχεία στα πράγματα που δοκίμασαν, μεταξύ των οποίων και το νέο πλαίσιο που χρησιμοποίησε μόνο ο Ιταλός.

Ο MarcoMelandri ήταν ο άτυχος της ημέρας, αφού κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό έπεσε και κτύπησε το δεξί του χέρι, χωρίς να ξέρουμε ακόμη πόσο μεγάλη είναι η ζημιά.

 

 

Πολύ δουλειά στο box του Rossi, αλλά μόνο το απόγευμα!
Πολύ δουλειά στο box του Rossi, αλλά μόνο το απόγευμα!
Το νέο πλαίσιο άφησε καλές εντυπώσεις στον Capirossi
Το νέο πλαίσιο άφησε καλές εντυπώσεις στον Capirossi
O Kallio ενθουσιασμένος με το carbon ψαλίδι
O Kallio ενθουσιασμένος με το carbon ψαλίδι

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Αυτά που δεν έδειξαν οι κάμερες

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: Τι δοκιμάζει ο καθένας οδηγός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα