• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Full Moon Concept
Μια φουτουριστική δημιουργία του Akrapovic
Τεστ-Μοντέλα 10/12/2014 - 14:40

Περισσότερο γνωστή για τις εξαιρετικές της εξατμίσεις, η εταιρεία του Akrapovic αποκάλυψε ένα πρωτότυπο cruiser μοντέλο, με την ονομασία Full Moon.

Το ιδιαίτερο μοντέλο παρουσιάστηκε στο Bad Salzuflen Custombike Σόου στη Γερμανία και κατασκευάστηκε από τον Akrapovic, σε συνεργασία με τη Σλοβένικη Dreamachine Motorcycles, μια εταιρεία με την οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και πάλι ο κατασκευαστής.

Η αισθητική της μοτοσυκλέτας είναι τουλάχιστον ιδιαίτερη, με τον V-twin κινητήρα της να είναι στα 1,524cc και τον μπροστινό - τεράστιο - τροχό να ξεχωρίζει!

Αυτός είναι που έδωσε το όνομα στο μοντέλο, καθώς μοιάζει με μια πανσέληνο δίπλα σε μια μοτοσυκλέτα! Η διάμετρός του είναι στις 30 ίντσες (!) και είναι φτιαγμένος από carbon.

Το ελκυστικό monocoque πλαίσιο κρύβει στο πίσω μέρος δυο εξατμίσεις Akrapovic, δίνοντας ακόμα περισσότερο μια φουτουριστική όψη στη Full Moon.

Η οδήγηση, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, είναι «...πλήρως αυτοματοποιημένη», ενώ θα προσέξατε ένα υδραυλικό σύστημα που επιτρέπει στη μοτοσυκλέτα να στέκεται όρθια χωρίς τη χρήση stand!

Επόμενο άρθρο »

Dominator SS

« Προηγούμενο άρθρο

DAYTONA HERCULES 125

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα