• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η αυτοκριτική του Pedrosa για το 2014
Η φετινή σεζόν δεν έφερε τα αποτελέσματα που ήλπιζα
Νέα 09/12/2014 - 10:15

Ο Dani Pedrosa ανέβασε στο blog της Repsol το τελευταίο του post για τη φετινή σεζόν, αναλύοντας την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε.

«Κοιτώντας πίσω στη σεζόν που τέλειωσε, η αλήθεια είναι ότι δεν μας έφερε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Δουλέψαμε και παλέψαμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο μας, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες και οδηγοί που μάχονται για το ίδιο πράγμα και είναι δύσκολα τα πράγματα».

«Είμαι ικανοποιημένος για τη σκληρή δουλειά των τεχνικών μου, που τα έδιναν όλα από GP σε GP. Επιπλέον ήταν μια χρονιά που μάθαμε από τα λάθη μας και αποκτήσαμε πολύτιμη εμπειρία».

«Ένα Πρωτάθλημα τόσο δυνατό όπως αυτό, σημαίνει ότι πρέπει συνεχώς να εξελίσσεσαι: η μοτοσυκλέτα αλλάζει, οι απαιτήσεις αλλάζουν και αυτό που απαιτείται για να οδηγήσεις αλλάζει... πρέπει συνεχώς να μαθαίνεις και να βελτιώνεσαι, αυτό είναι το μόνο βέβαιο».

«Είμαι ευγνώμων στην ομάδα, στο HRC, στο fan club μου και σε όλους εσάς. Δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την υποστήριξή σας. Ξέρω ότι θέλετε αυτό που θέλω κι εγώ και το να σας έχω μαζί μου και στις άσχημες στιγμές, να με υποστηρίζεται, με βοηθά πολύ. Πιστέψτε με, έτσι νοιώθω!»

«Φέτος μου προσφέρατε μερικές εκπλήξεις που δεν τις περίμενα. Το να σας βλέπω στο Sachsenring ή στο Brno, τόσους πολλούς και τόσο μακριά, να με υποστηρίζετε και να φωνάζετε για μένα... ήταν πολύ συγκινητικό. Το Σ/Κ μάλιστα στο Brno ήταν αναμφίβολα η καλύτερη στιγμή της χρονιάς και κατάφερα να σας το ανταποδώσω με μια νίκη».

«Τώρα στόχος μου είναι να ξεκινήσω το 2015 στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και σας υπόσχομαι ότι θα είμαι εκεί και πάλι, να τα δίνω όλα και να κάνω τα αδύνατα δυνατά, ώστε όλοι μαζί να παλέψουμε για να υλοποιήσουμε το όνειρό μας».

Επόμενο άρθρο »

Bale: Θα ήθελα να ήμουν o Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο «ανόητος» περιορισμός στο καύσιμο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα