• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Στόχος σε κάποιους αγώνες η δεκάδα!
Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Ducati!
Νέα 04/12/2014 - 10:57

Διαβάστε τη μίνι συνέντευξη που έδωσε ο Danilo Petrucci, ο νέος οδηγός της Pramac Ducati, στο motogp.com.

Πως θα αξιολογούσες τα τεστ του Νοέμβρη; Είσαι ικανοποιημένος με την πρώτη σου επαφή με την Pramac Racing;

Ναι, είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Μετά το GP της Βαλένθια, η σεζόν 2015 (άτυπα) ξεκίνησε μ’ ένα σημαντικό τριήμερο τεστ. Ειδικά η δεύτερη ημέρα ήταν πολύ καλή, καθώς ήμουν πρώτος στο βρεγμένο. Την τρίτη και τελευταία ημέρα ήμουν έβδομος και μόλις 0,6δ από τον Marquez. Για μένα αυτό είναι ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι ήταν η πρώτη μου επαφή με τη νέα μοτοσυκλέτα. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Pramac και που επέστρεψα στη Ducati, μετά την εμπειρία μου ως δοκιμαστής πριν λίγα χρόνια. Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ γρήγορη.

Ποιά ήταν η αίσθησή σου με τη μοτοσυκλέτα, όσον αφορά στην προσαρμογή σου μ’ αυτή και ποιά είναι τα επόμενα βήματα;

Στο τεστ της Βαλένθια, στόχος μας ήταν να δεθούμε με την ομάδα και δεν ήταν τόσο σημαντικό να είμαστε γρήγοροι με τη μοτοσυκλέτα. Τώρα έχω μπροστά μου το χειμώνα για να προπονηθώ και να είμαι σε τέλεια κατάσταση στο πρώτο τεστ της Sepang. Παρά το ότι είναι η τέταρτή μου χρονιά στο MotoGP, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα ξεκινήσω από το πρώτο επίσημο τεστ της σεζόν και θα προετοιμάζομαι για τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ.

Έχεις ακόμα ενοχλήσεις από το σοβαρό φετινό σου τραυματισμό στο GP της Jerez;

Ναι και γι’ αυτό επισκέφτηκα το νοσοκομείο στη Βαρκελώνη, αλλά ευτυχώς δεν έχω πολλά προβλήματα όταν οδηγώ τη μοτοσυκλέτα. Δεν με δυσκόλεψε ούτε η Ducati, πρέπει όμως να δυναμώσω τη μυϊκή μου μάζα.

Ποιοί είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;

Το τεστ της Βαλένθια δεν ήταν σημαδιακό... δεν βάζω στόχους. Προτιμώ να κοιτώ τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, αν και πιστεύω ότι σε κάποιους Γύρους μπορώ να είμαι μέσα στη δεκάδα και ίσως να παλεύω με τον ομόσταυλό μου τον Yonny (Hernandez). Είναι ωραίος τύπος και θα δώσουμε ωραίες μάχες.

Επόμενο άρθρο »

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Πρόεδρος της Repsol συγχαίρει τους Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα