• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: O Jorge Lorenzo στην pole position
Ο Lorenzo ήταν ταχύτερος με τα σκληρά λάστιχα στο ξεκίνημα των δοκιμών
Νέα 13/06/2009 - 17:44
O Jorge Lorenzo – όπως πρόβλεψε το site μας μετά τις πρωινές δοκιμές – πήρε την 7η pole position της καριέρας του, στη διαρκείας 23 αγώνων συμμετοχή του στη μεγάλη κατηγορία, δηλαδή 30.4% ποσοστό επιτυχίας, τη στιγμή που οι μόνοι που τον συναγωνίζονται είναι ο Valentino Rossi που έχει 27% pole positions σε σχέση με τις συμμετοχές του στη μεγάλη κατηγορία και ο Casey Stoner με 28%.

Ο Lorenzo ήταν ταχύτερος με τα σκληρά λάστιχα στο ξεκίνημα των δοκιμών, αλλά μετά όταν όλοι έβαλαν μαλακότερο λάστιχο πίσω, έμεινε τρίτος, πριν επιτεθεί στους 2 τελευταίους γύρους για να σημειώσει τον καλύτερο χρόνο με διαφορά 13 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Valentino Rossi που έκανε το 1-2 για την Yamaha.
Ο Stoner θέλει κάτι ακόμη σε ρυθμίσεις για να διεκδικήσει τη νίκη
/> Tρίτος ήταν ο Andrea Dovizioso που οδήγησε πολύ καλά την ανανεωμένη εργοστασιακή Honda, μπροστά από τον αποφασισμένο Toni Elias, που δεν έχει πάρει το νέο πλαίσιο στη δική του εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Ο Colin Edwards έφερε την Μ1 στην 6η θέση, μπροστά από τον De Puniet που συνεχίζει τις καλές φετινές του εμφανίσεις.

Ο τραυματίας Dani Pedrosa πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την 8η θέση, αφού στο τέλος προσπαθώντας για κάτι καλύτερο έπεσε, ευτυχώς χωρίς να κτυπήσει παραπάνω. Ο Toseland με τον Kallio έκλεισαν τη δεκάδα, τη στιγμή που ο λίγο αναβαθμισμένος κινητήρας των Capirossi, Vermeulen, δεν έδωσαν στην Suzuki αυτό που περίμενε.

Ο Hayden παρά την καλή του εμφάνιση στις ελεύθερες δοκιμές δεν κατάφερε τίποτε καλύτερο απόΟ Vale μπορεί να κάνει το θαύμα του
Ο Vale μπορεί να κάνει το θαύμα του
την 13η θέση.

Ο τελευταίος Gabor Talmacsi βελτίωσε σημαντικά τους χρόνους του, αλλά δεν θα μπορεί να ακολουθήσει ακόμη κανένα οδηγό.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ CATALUNYA: O Stoner δυσκολεύεται!

« Προηγούμενο άρθρο

Στα MotoGP με τη Honda o Simoncelli;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA