• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απρόσμενα προβλήματα για Suzuki
Στο ντεμπούτο της μετά το 2011
Νέα 10/11/2014 - 13:39

Ο πρώτος αγώνας της Suzuki μετά το 2011 ολοκληρώθηκε άδοξα, με τον Randy de Puniet να εγκαταλείπει από την 19η θέση, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος με τη μοτοσυκλέτα του.

Το Σ/Κ στην Ισπανία έδειξε ότι υπάρχουν προβλήματα αξιοπιστίας για τη νέα τετρακύλινδρη εν σειρά GSX-RR, όπως και θέμα με την τελική ταχύτητα, καθώς έχανε περίπου 20χλμ/ώρα σε σχέση με τις πιο γρήγορες εργοστασιακές.

Την Παρασκευή ο πρώτος κινητήρας «παρέδωσε πνεύμα», ενώ την επομένη ακολούθησε ακόμα ένα τεχνικό πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα. Την ημέρα του αγώνα, στον 12ο γύρο, ο De Puniet αναγκάστηκε να βγει εκτός πίστας, έχοντας κάποιο πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων του.

«Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο Σ/Κ, αλλά δεν περίμενα να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα. Όλοι προσπάθησαν πολύ, αλλά δεν ήταν δυνατόν να τερματίσουμε τον αγώνα, καθώς δυσκολευόμουν να βάλω ταχύτητες. Κρίμα, γιατί μ’ αυτές τις συνθήκες μπορεί να πίεζα για ένα καλό αποτέλεσμα», σχολίασε ο De Puniet.

Ο Team Managerτης ομάδας, Davide Brivio, πρόσθεσε ότι αυτά τα προβλήματα δεν είχαν παρουσιαστεί ποτέ ξανά.

«Κάποια από τα προβλήματα που είχαμε εδώ, δεν είχαν παρουσιαστεί στην πορεία εξέλιξης. Έτσι, ήταν σωστή η απόφασή μας να αγωνιστούμε εδώ και να μάθουμε περισσότερα για το τι πρέπει να γίνει το χειμώνα», σχολίασε.

«Καθαρά στην απόδοσή μας, δεν τα πήγαμε τόσο άσχημα. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε τον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά και ήδη δουλεύουμε σ’ αυτό. Τώρα μπορούμε να προσθέσουμε ό,τι μάθαμε από αυτό το Σ/Κ».

«Ήταν καλό που τα ανακαλύψαμε αυτά τώρα. Δεν είναι δυνατόν να βρούμε λύσεις μέσα σε μια ημέρα. Εμείς από την πλευρά μας θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε καλύτερα τους νέους μας οδηγούς και θα δούμε τι πρόοδο θα σημειώσουμε», πρόσθεσε ο Brivio.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: Διαχειρίστηκα καλά τον αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA