• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Ζέσταμα: Επανήλθε στην 1η θέση ο Marquez
Τρεις Ισπανοί μπροστά, Iannone και Rossi ακολουθούν!
Νέα 09/11/2014 - 11:30

Σε μερικές ώρες θα ξεκινήσει ο τελευταίος αγώνας της φετινής σεζόν και στο πρωινό ζέσταμα, επανήλθε η Ισπανική κυριαρχία που είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Marc Marquez πήρε την πρώτη θέση με χρόνο 1:31,675, αφήνοντας στη δεύτερη θέση έναν πολύ δυνατό Pol Espargaro! Ο αναβάτης της Tech3 είναι σε πολύ καλή κατάσταση - παρά το τραυματισμένο του πόδι - και σίγουρα στοχεύει να κλείσει τη χρονιά ει δυνατόν στο βάθρο. Ο ρυθμός του δεν είναι απαγορευτικός για κάτι τέτοιο!

Ο Jorge Lorenzo ανέβηκε στην τρίτη θέση και ήταν - και πάλι όπως και τις δυο προηγούμενες ημέρες - ο πιο σταθερός σε γυρολόγιο μέσα στην πίστα. Την πεντάδα έκλεισαν οι δυο Ιταλοί που εντυπωσίασαν χτες στις κατατακτήριες.

Ο Andrea Iannone κατάφερε αυτή τη φορά να τελειώσει μπροστά από τον Valentino Rossi και είναι έτοιμος να κάνει ένα «δωράκι» στην Pramac, με την οποία αγωνίζεται για τελευταία φορά σήμερα. Το μόνο ερωτηματικό είναι αν θα καταφέρει να βγάλει τη διάρκεια του αγώνα.

Σε 30 γύρους θα ξεκαθαρίσει ποιος από τους Valentino Rossi και Jorge Lorenzo θα πάρει την πολυπόθητη δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Ο Ισπανός είναι πολύ σταθερός σε ρυθμό, κάτι που υπογράμμισε και ο Rossi, με τον τελευταίο να δοκιμάζει κάποιες τελευταίες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του και να είναι έτοιμος να κάνει τα μαγικά του και πάλι στον αγώνα!

Άλλωστε, όποιος έχει το καλύτερο στήσιμο - σε συνδυασμό με τα σωστά ελαστικά - θα πάρει το πάνω χέρι στην ιδιαίτερα κλειστή και τεχνική πίστα της Βαλένθια! Η σύνδεση με την Ισπανική πίστα ξεκινάει στις 14:30 ώρα Ελλάδας!

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είχαμε ελαφριά βροχή.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: Νίκη-δώρο για τον Luthi!

« Προηγούμενο άρθρο

«Εντελώς απογοητευμένος» ο Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα