• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2 KAT: Ακόμα μια pole για τον Rabat!
Ενδέκατη για τη φετινή σεζόν, Zarco και Morbidelli στην 1η σειρά!
Νέα 08/11/2014 - 17:19

Ο Tito Rabat, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, θέλει να κλείσει τη φετινή φανταστική για τον ίδιο χρονιά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Ο Ισπανός της Marc VDS – ο οποίος παραμένει στην ομάδα και τη νέα χρονιά – κατάφερε να πάρει την 11η φετινή του pole position και την τέταρτη συνεχόμενη στους τελευταίους αγώνες!

Μαζί του στην πρώτη σειρά ο Johann Zarco που έχει δείξει πολύ δυνατός στη Βαλένθια και σίγουρα θα θέλει να προσθέσει ακόμα ένα βάθρο – το τέταρτο – τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη, τη μεγάλη έκπληξη έκανε ο τρομερός Franco Morbidelli! Ο 19χρονος αναβάτης από τη Roma, οδήγησε σχεδόν αλάνθαστα και πανηγύρισε έντονα την καλύτερή του παρουσία σε κατατακτήριες δοκιμές της μεσαίας κατηγορίας.

Πιο πίσω, ο σταθερός όλο το Σ/Κ Thomas Luthi θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση της σχάρας εκκίνησης, ενώ μαζί του στη δεύτερη σειρά θα είναι και οι Xavier Simeon και Marcel Schrotter.

Από την τρίτη σειρά θα λύσουν τις διαφορές τους οριστικά, οι Mika Kallio και Maverick Vinales. Ο τελευταίος κέρδισε για 17 χιλιοστά τον Φινλανδό και πήρε την 8η θέση, με τον Kallio να μένει ένατος. Λίγο μπροστά τους θα πάρει θέση ο Jonas Folger.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Η πτώση στις Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia ΚΑΤ: Ο Vale στην κορυφή μετά από 4 χρόνια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα