• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Για το καλύτερο δυνατό ο Pedrosa στη Βαλένθια!
Έχοντας χάσει κάθε ελπίδα για την κατάκτηση της 2ης θέσης
Νέα 05/11/2014 - 10:47

Καταστροφικοί ήταν οι τρεις από τους τέσσερεις πρόσφατους αγώνες της μεγάλης κατηγορίας για τον Dani Pedrosa, ο οποίος μετά την πτώση του στην Aragon (όπου τερμάτισε 14ος) και τις δυο εγκαταλείψεις του σε Αυστραλία και Μαλαισία, έχασε κάθε ελπίδα για τη 2η θέση στη βαθμολογία.

Ο Pedrosa - που δεν είχε εγκαταλείψει κανέναν αγώνα φέτος μέχρι το Phillip Island - θα τερματίσει (ό,τι και να γίνει στον τελευταίο αγώνα) στην τέταρτη θέση, σκοπεύοντας να επιστρέψει στο βάθρο μετά το Γύρο του Misano!

«Προφανώς και είμαι εκτός της μάχης για τη δεύτερη ή την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα, ειδικά μετά τα όσα έγιναν στη Μαλαισία, αλλά θέλω να τερματίσω τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σχολίασε ο Pedrosa.

«Αυτός είναι ανέκαθεν ένας ιδιαίτερος αγώνας για εμένα, οι οπαδοί είναι φανταστικοί και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι τέλεια! Τα αποτελέσματά μου εδώ είναι καλά κι ελπίζω την Κυριακή να παλέψω για τη νίκη».

Ο Dani Pedrosa έχει κερδίσει στη Βαλένθια το 2007, το 2009 και το 2012. Τέλος, στη Βαλένθια ο Dani Pedrosa θα κάνει τον τελευταίο του αγώνα με τον Mike Leitner, μιας και από την επομένη ο Ramon Aurin θα αναλάβει νέος αρχιμηχανικός του Ισπανού άσου.

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει το ασύμμετρο μπροστινό!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Θα μου λείψουν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA