• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Hernandez στη Ducati και το 2015
Θα οδηγεί μια GP14.2 τη νέα σεζόν
Νέα 04/11/2014 - 13:19

Η Ducati επισημοποίησε αυτό που γνώριζαν όλοι στο paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ότι δηλαδή ο Κολομβιανός άσος Yonny Hernandez, θα παραμείνει στη δορυφορική Pramac Racing και το 2015, οδηγώντας μάλιστα μια Desmosedici GP14.2!

Ο Κολομβιανός είχε αντικαταστήσει τον Ben Spies σε μερικούς Γύρους το 2013 και στη συνέχεια, τη νέα σεζόν, πήρε κανονικά τη θέση του Αμερικανού στην ομάδα της Pramac Racing.

Με «όπλο» του την GP13 (και τα ηλεκτρονικά της Ducati), o Hernandez κατάφερε να πάρει βαθμούς σε αρκετούς αγώνες φέτος, με αποκορύφωμα την έβδομη θέση που πήρε στη Μαλαισία πριν δυο εβδομάδες, που είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία!

Πλέον, τη νέα σεζόν ο Κολομβιανός θα έχει απευθείας συμβόλαιο με τη Ducati και θα οδηγεί την GP14.2 ενώ οι εργοστασιακοί Andrea Dovizioso και Andrea Iannone θα ριχτούν στη μάχη με την ολοκαίνουργια GP15! Το συμβόλαιο του Κολομβιανού έχει επιλογή επέκτασης και για το 2016.

Ο Hernandez θα πάρει μια πρώτη γεύση της GP14.2 - της μοτοσυκλέτας που οδηγούν στο Πρωτάθλημα οι Dovizioso και Iannone - στο τεστ μετά τον αγώνα της Κυριακής, ενώ δίπλα του θα πάρει θέση το καινούργιο απόκτημα της Pramac, ο Danilo Petrucci.

Επόμενο άρθρο »

Τελευταία ευκαιρία για Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Όταν πέρασα τη γραμμή τερματισμού...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA