• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσηλωμένος στο στόχο ο Guintoli!
«Το Κατάρ ταιριάζει γάντι στην RSV4»
Νέα 30/10/2014 - 14:21

Ο Sylvain Guintoli περιμένει ότι η πίστα Losail του Κατάρ - όπου και αυτό το Σ/Κ θα διεξαχθεί ο τελευταίος Γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των SBK - θα ταιριάξει απόλυτα στην Aprilia του, καθώς μοναδικός του στόχος είναι να κάνει την ανατροπή και να πανηγυρίσει αντί του Sykes αυτός τον Παγκόσμιο Τίτλο!

Μια νίκη και δυο δεύτερες θέσεις - την ώρα που ο Sykes έχει μόλις ένα βάθρο - στους τέσσερεις τελευταίους αγώνες και ο Guintoli κατάφερε να ρίξει τη διαφορά του από τους 44 στους μόλις 12 βαθμούς, με τους δυο αγώνες στο Κατάρ να απομένουν για το τέλος της σεζόν!

Ο Γάλλος θεωρεί ότι η ροή της συγκεκριμένης πίστας - που επανέρχεται στο Ημερολόγιο μετά από πέντε χρόνια - με την ταχύτητά της, ταιριάζει πάρα πολύ στα χαρακτηριστικά της RSV4, που θα έχει την ευκαιρία να δείξει τη «δύναμή» της κάτω από τους προβολείς στη Losail!

«Την τελευταία φορά που βρέθηκα στο Κατάρ (σ.σ. 8ωρος Αγώνας Doha) το 2010, είχα κερδίσει. Μ’ αρέσει πολύ η πίστα και πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι στην RSV4. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, αλλά και πολύ προσηλωμένος στο στόχο μου», σχολίασε ο Sylvain Guintoli.

«Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά γι’ αυτό και από τη Laguna Seca, έχουμε καταφέρει να μειώσουμε μια διαφορά 44 βαθμών, στους μόλις 12! Ο Sykes υπερασπίζεται ωραία το προβάδισμά του, αλλά πλέον είμαστε πολύ κοντά!» πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Laverty: Το Κατάρ ταιριάζει πολύ στη Suzuki!

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτο: Το 27 στην πίστα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA