• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Schwantz στην πίστα με την GSX-RR
Μαζί του και ο Franco Uncini με την GSV-R
Νέα 14/10/2014 - 09:55

Η νέα μοτοσυκλέτα της Suzuki, η GSX-RR, αποκαλύφθηκε την Κυριακή που μας πέρασε όταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1993 - Kevin Schwantz - και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 1982 - Franco Uncini - έκαναν μερικούς γύρους επίδειξης στην πίστα του Motegi!

Ο Schwantz - ο οποίος πριν αρκετού μήνες είχε οδηγήσει τη νέα πρωτότυπη μοτοσυκλέτα στις δοκιμές που έκανε το εργοστάσιο στην πίστα του Τέξας - οδήγησε την GSX-RR, ενώ ο Franco Uncini ανέβηκε πάνω στην GSV-R, τη μοτοσυκλέτα με την οποία έκλεισε την παρουσία της στο Πρωτάθλημα η Suzuki το 2011.

«Ξεκίνησα πολύ προσεχτικά, καθώς δεν φύγαμε από την pit lane και δεν είχαμε ηλεκτρικές κουβέρτες για τα λάστιχα, αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ σταθερή και μπορούσα να επιταχύνω», σχολίασε ο Schwantz. «Είναι μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα και το διασκέδασα πολύ που την οδήγησα».

Από την πλευρά του, ο Uncini πρόσθεσε: «Φανταστική! Είναι μια καταπληκτική μοτοσυκλέτα! Ο Kevin με ακολουθούσε στην αρχή, αλλά μετά με πέρασε με μεγάλη ταχύτητα. Μετά τον ακολούθησα και ήταν πολύ διασκεδαστικό. Θέλω να ευχαριστήσω τη Suzuki που μου έδωσε μια τέτοια ευκαιρία».

Επόμενο άρθρο »

Τελική επιλογή Rookies Cup!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Δεν είμαστε έτοιμοι για νίκες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA