• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Η Marc VDS στην MotoGP
Με αναβάτη τον Scott Redding!
Νέα 11/10/2014 - 05:50

Μόλις χτες επισημοποιήθηκε κάτι που γνωρίζαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες!

Αναφερόμαστε φυσικά στο γεγονός ότι το 2015 στη σχάρα εκκίνησης της μεγάλης κατηγορίας θα βρίσκεται η Marc VDS Racing, η οποία - τελικά - πήρε την εργοστασιακή RC213V που άφησε ο Gresini.

Ο Scott Redding επιστρέφει στην ομάδα και θα αποτελέσει τον αναβάτη της για τα επόμενα δυο χρόνια στην κορυφαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους, όσοι μας βοήθησαν να πετύχουμε το στόχο μας και να αγωνιστούμε από του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος και μάλιστα με την πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα του grid», σχολίασε ο Team Managerτης ομάδας, Michael Bartholemy.

«Χωρίς τη βοήθειά τους και τη συνεχιζόμενη στήριξη του Marc Van der Straten, όλο αυτό θα ήταν ένα όνειρο για εμάς. Τώρα όμως έγινε πραγματικότητα! Προφανώς είμαστε χαρούμενοι που θα καλωσορίσουμε και πάλι στην ομάδα τον Redding, όμως το βάρος μας πέφτει στην Moto2, στην κατηγορία που οι δυο οδηγοί μας προηγούνται».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομάδας Marc Van Der Straten τόνισε: «Είναι μεγάλη μας τιμή να είμαστε με τη Honda στο υψηλότερο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στους δυο τροχούς, ειδικά μιας και είμαστε μια σχετικά νέα ομάδα στο paddock».

«Έχουμε δείξει όμως ότι είμαστε εδώ για να αγωνιζόμαστε και για να κερδίζουμε, κάτι που πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει και την ίδια τη Honda. Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα αυτή πρόκληση, ειδικά αφού θα καλωσορίσουμε και πάλι στην οικογένεια της Marc VDS τον Scott Redding, με τον οποίο είχαμε μια μακροχρόνια κι επιτυχημένη συνεργασία στη Moto2».

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2 ΕΔ3: Συνεχίζει δυνατός ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi ΕΔ3: Απόλυτος χρόνος από Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA