• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι... μαλ#$% και ο... θεός
Απολαυστικός ο Colin Edwards σε συνέντευξη που έδωσε σε ιταλικό περιοδικό...
Νέα 05/06/2009 - 10:07
Ο Colin Edwards είναι αυθόρμητος τύπος και όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει... χύμα και τσουβαλάτα. Αυτό έκανε και στη συνέντευξη που έδωσε στο ιταλικό περιοδικό Riders.

Του ζήτησε ο δημοσιογράφος την άποψή του για τον James Toseland, τον ομόσταβλό του στην Tech3, με τον οποίο είναι στα μαχαίρια. Ουπς! Wrong, όπως λένε και οι Depeche Mode.

«Είναι μαλ#$%! τόσο αυτός όσο και ο αρχιμηχανικός του (σ.σ. Gary Reynders), είναι μαλ#$%! Πέρσι ήταν δικός μου μηχανικός, αλλά στη συνέχεια αποφάσισαν να συνεργαστούν χωρίς να μου πουν τίποτα. Ο μηχανικός που έχω τώρα (σ.σ. Guy Coulon) είναι πολύ καλύτερος. Αλλά δεν έπρεπε να γίνει έτσι. Αν ήθελαν να δουλέψουν μαζί, θα έπρεπε να καθόμασταν κάτω όλοι μαζί να το συζητήσουμε. Αυτοί προτίμησαν να τα κανονίσουν όλα πίσω από την πλάτη μου και αυτό δεν ήταν σωστό», απάντησε ο Texas Tornado.

Ο πολύπειρος αναβάτης μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Valentino Rossi «...Ο Valentino είναι ο θεός, ο καλύτερος όλων των εποχών», ενώ αναφέρθηκε και στον Troy Bayliss: «Είναι ο αντίπαλος τον οποίο διασκέδαζα να αντιμετωπίζω περισσότερο από κάθε άλλο».

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν σενάρια που τον θέλουν του χρόνου να μετακομίζει στo WSBK οδηγώντας για λογαριασμό της Aprilia. «Δεν ξέρω, προς το παρόν είμαι καλά εδώ που βρίσκομαι. Αισθάνομαι σαν 18χρονος», απαντάει ο ίδιος.

Όσο για τις ...καταχρήσεις που κάνει; «Πίνω, αλλά δεν καπνίζω. Δεν παίρνω ναρκωτικά, ούτε χάπια και κoκαϊνη. Όταν πήγαινα σχολείο είχα δοκιμάσει μαριχουάνα. Το αλκοόλ είναι το πιο διαδεδομένο ναρκωτικό, ίσως το χειρότερο», λέει.

Επόμενο άρθρο »

Honda: «Mετά το Αssen θα ξεκινήσουμε συζητήσεις με τον Pedrosa»

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος για την Catalunya o Gibernau

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα