• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ninja H2: Το εμπορικό μοντέλο!
Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία (+ vid.)
Νέα Αγοράς 09/10/2014 - 12:41

Πριν μερικές ημέρες παρουσιάστηκε η πανίσχυρη Kawasaki Ninja H2R με υπερσυμπιεστή και απόδοση που βάζει φωτιές στις πίστες χάρη στους 300 ίππους της!

Η αποδοχή του εν λόγω μοντέλου ήταν εκπληκτική κι έκανε πολλούς να παραμιλάνε, με την Kawasaki να «πετάει» το γάντι στον ανταγωνισμό με το design, τη φιλοσοφία αλλά και το τελικό αποτέλεσμα της νέας της Ninja!

Την ώρα που οι δοκιμαστές της Kawasaki μιλάνε - μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης - για ταχύτητες πάνω από 340χλμ/ώρα (!!), εμείς περιμένουμε εναγωνίως την εμπορική έκδοση με ονομασία Ninja H2!

Το ντεμπούτο της εμπορικής αυτής έκδοσης αναμένεται να γίνει στην Αμερική και συγκεκριμένα στην AIMExpo, αλλά φαίνεται ότι η πρώτη φωτογραφία του μοντέλου διέρρευσε νωρίτερα από το αναμενόμενο!

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τη φωτογραφία - σε χαμηλή ανάλυση καθώς είναι capture από το video που παραθέτουμε πιο κάτω - η ζελατίνα είναι μικρότερη, όπως και τα φώτα, οι καθρέφτες, ενώ χαρακτηριστική είναι η δίκανη εξάτμιση και η απουσία φτερών.

Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές εβδομάδες πάντως, για να δούμε πόσο κοντά στους 200 ίππους θα είναι η εμπορική έκδοση της H2, όπως έλεγαν αρχικά οι πρώτες πληροφορίες.

Επόμενο άρθρο »

XL Sport

« Προηγούμενο άρθρο

Προσφορά Peugeot 250 & 400

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα