• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
4-5 Oκτωβρίου Πανελλήνιο στα Μέγαρα
To Πρωτάθλημα ταχύτητας συνεχίζεται
Νέα 21/09/2014 - 04:35

Η ανακοίνωση της ΑΜΟΤΟΕ (Ελληνική Ομοσπονδία) είναι λιτή: 

 

Μετά την αναβολή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας (13 – 14 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα τροποποιείται ως εξής:

4 – 5 Οκτωβρίου Μέγαρα (ΛΕΜΟΤ)

25 – 26 Οκτωβρίου Σέρρες (ΛΑΜΣ)

 

Οι Έλληνες αγωνιζόμενοι έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες, ο ΣΟΑΜ (Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας) κάνει ειδικό track day αύριο Δευτέρα που είναι η τελευταία μέρα που επιτρέπεται να μπει κανείς για δοκιμές σε πίστα στην οποία γίνεται αγώνας τις επόμενες μέρες και όλα θα έλεγε κανείς ότι πάνε καλά.

Όμως δεν πάνε, γιατί η Ομοσπονδία συνεχίζει να αγνοεί την Ταχύτητα, που αναμφισβήτητα σε όλον τον κόσμο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα μοτοσυκλέτας. Αθλητική Ομοσπονδία λέγεται και οι επικεφαλής στο τέλος του 9ου μήνα της χρονιάς δεν έχουν αξιωθεί να βάλουν τη βαθμολογία, ούτε μετά τον πρώτο αγώνα!

Έχουν γίνει τρεις αγώνες από τους 6 και κανένας αθλητής δεν γνωρίζει την επίσημη βαθμολογία! Σαν να μην ξέρουν οι ομάδες της Α' Εθνικής πόσους βαθμούς έχουν στα μισά της χρονιάς!

Το απίστευτο είναι ότι η Ομοσπονδία βγάζει δελτία τύπου και βαθμολογίες μόνο για το Μοτοκρός και το Εντούρο! Ας μετονομαστεί λοιπόν σε Ομοσπονδία ΜΧ και Εντούρο και ας αφήσει την Ταχύτητα είτε στον ΣΟΑΜ, είτε στην ΕΛΠΑ, που όλοι την βρίζαμε αλλά τελικά τα κατάφερνε καλύτερα!

 

Επόμενο άρθρο »

O Van der Mark στα SBK!

« Προηγούμενο άρθρο

CWM FX – Υπερήφανος υποστηρικτής τoυ Νότη Παπαπαύλου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα