• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2016: Βλέπει MotoGP ο Davies!
Αν τα πάει καλά με την Ducati του χρόνου
Νέα 10/09/2014 - 13:16

Ο Chaz Davies (με το νούμερο 7) ελπίζει ότι παλεύοντας για τον Τίτλο στα SBK του χρόνου, θα αποτελέσει το εισιτήριό του για το μαγικό κόσμο του MotoGP το 2016!

Ο 27χρονος αναβάτης θα συνεχίσει με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati στα SBK και το 2015, αλλά θεωρεί ότι την επόμενη σεζόν - με την εισαγωγή της ενιαίας ECU και την αλλαγή ελαστικών - θα είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει το βήμα στο MotoGP.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να μου δοθεί ακόμα μια ευκαιρία στο MotoGP και πραγματικά το βλέπω για το 2016. Ένας επιπλέον λόγος για να δοκιμάσω, είναι οι αλλαγές τόσο στους κανονισμούς, όσο και στα ελαστικά και αυτό γιατί θα μειωθούν δραματικά οι διαφορές», παραδέχτηκε ο Davies.

«Οι πάντες θα πρέπει να βγουν στα πρώτα τεστ και να βρουν το όριο της μοτοσυκλέτας τους, χωρίς να μπορούν να βασίζονται σε χρόνια εμπειρίας με τη μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά», πρόσθεσε ο Βρετανός οδηγός, για τον οποίο το ιδανικό σενάριο θα είναι να βρεθεί στο MotoGP με μοτοσυκλέτα της Ducati.

«Αν καταφέρω να κάνω μια καλή χρονιά με την Ducati το 2015, θέλω να πιστεύω ότι θα μου δώσει μια καλή ευκαιρία να πάω στο MotoGP με μια δυνατή ομάδα που δουλεύει σκληρά και προσπαθεί για νίκες».

«Είχαν μερικά δύσκολα χρόνια πριν ,αλλά προσπαθούν το ίδιο σκληρά με τους άλλους για να βελτιωθούν και αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα».

Επόμενο άρθρο »

Moto3: Ντεμπούτο για Remy Gardner!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Προβλέπει συναρπαστικό αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA