• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Giugliano: Δίνω το 150%
Αλλά πάντα υπάρχει το ρίσκο...
Νέα 09/09/2014 - 10:45

Ο Davide Giugliano ήταν ειλικρινής και παραδέχτηκε ότι έχει αρκετές πτώσεις στους αγώνες των SBK φέτος, κάτι που δεν απέφυγε και στο Γύρο της Jerez, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Ο Ιταλός έχει το συνήθειο να πέφτει ενώ μάχεται σε καλές θέσεις, με πολλά παραδείγματα όπως στο Assen, στο Donington Park, στην Laguna Seca, αλλά και στον πρώτο αγώνα της Κυριακής στην Jerez, όταν έπεσε ενώ βρισκόταν στην τέταρτη θέση.

Το απογοητευτικό Σ/Κ για τον Ιταλό αναβάτη της Ducati ολοκληρώθηκε με το τεχνικό πρόβλημα στην Panigale του, που τον ανάγκασε να βγει στην αμμοπαγίδα και να εγκαταλείψει τον αγώνα.

«Ήταν μια δύσκολη ημέρα. Στον πρώτο αγώνα ξεκίνησα καλά και πίστεψα ότι θα έπαιρνα ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά ήτα δύσκολο να καταλάβω το όριο. Θέλουμε τις νίκες και δίνω το 150% κι έτσι πάντα υπάρχει το ρίσκο. Κοιτάμε όμως τα θετικά και ήμασταν πάντα κοντά στους πρώτους, όλο το Σ/Κ και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό» , τόνισε ο Giugliano.

«Κάναμε μερικές μικρές αλλαγές στο δεύτερο αγώνα και είχα καλύτερη αίσθηση, αλλά δυστυχώς ένα τεχνικό πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα μου με ανάγκασε να βγω έξω στην αμμοπαγίδα. Κοιτάμε τα δεδομένα για να δούμε τι ακριβώς έγινε...» , πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Προβλέπει συναρπαστικό αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ελπίζει να είναι στην Aragon ο Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA