• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αβεβαιότητα στην ομάδα του Gresini!
Redding: Δεν πρόκειται να μείνω σε OPEN μοτοσυκλέτα!
Νέα 21/08/2014 - 13:27

Προσφάτως βγήκαν στην επιφάνεια φήμες ότι η ομάδα του Fausto Gresini αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα (δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους οι χορηγοί) και ενδεχομένως δεν θα μπορέσει να κρατήσει την ακριβή εργοστασιακή Honda! Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Gresini να μιλά με την Aprilia, εξετάζοντας την περίπτωση να γίνει η επίσημη ομάδα τους!

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το μέλλον είναι αβέβαιο για τον Scott Redding, ο οποίος έχει συμβόλαιο δυο ετών με την ομάδα. «Ξέρω ότι η Honda με θέλει για δυο χρόνια και αυτό είναι καλό. Με θέλουν με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, αλλά πρέπει να δούμε τι θα γίνει διότι για την ώρα υπάρχουν δυσκολίες στην ομάδα του Gresini», σχολίασε από το Silverstone ο Βρετανός αναβάτης.

«Μιλάει με άλλους κατασκευαστές. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Πρέπει όμως να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στους επόμενους αγώνες. Έχω δυο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τον Gresini και θεωρητικά πρέπει να μείνω εδώ. Είναι δύσκολο όμως όταν σκέφτονται να αλλάξουν κατασκευαστή, επειδή η Honda είναι ακριβή. Δεν πρόκειται να μείνω σε OPEN μοτοσυκλέτα! Αυτό το ξεκαθάρισα στον Gresini. Προτιμώ να μείνω ένα χρόνο σπίτι μου, από το να περάσω άλλη μια σεζόν σε OPEN».

Ο αντιπρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto, πρόσφατα επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν αρκετό διάστημα τώρα, λέγοντας ότι η OPEN Honda της νέας σεζόν θα είναι επί της ουσίας η φετινή RC213V, χωρίς το seamless κιβώτιο και με την ECU της Dorna. Αυτό δεν φαίνεται να συγκινεί ωστόσο τον Redding!

«Και πέρυσι έλεγαν ότι η OPEN μοτοσυκλέτα τους θα ήταν 0,3δ πιο αργή από την εργοστασιακή!» απάντησε αποστομωτικά ο Βρετανός! «Το θέμα είναι ότι θέλω να είμαι σε μοτοσυκλέτα MotoGP, όχι σε OPEN . Θέλω να είμαι σε τέτοια μοτοσυκλέτα, που να μπορώ να παλεύω για βάθρα και νίκες στους αγώνες. Δεν πρόκειται να πετάξω μερικά χρόνια! Μπορώ ν’ αντέξω ένα χρόνο σε OPEN. Δυο χρόνια όμως, δεν υπάρχει περίπτωση».

Οι πληροφορίες μας, λένε ότι σε περίπτωση που ο Gresini δεν βρει τα χρήματα για να κρατήσει την εργοστασιακή Honda, η Marc VDS Racing - ο μάνατζερ της οποίας, Bartholemy, είναι και προσωπικός μάνατζερ του Redding - μάλλον θα κάνει το βήμα και θα έχει ομάδα στη μεγάλη κατηγορία του χρόνου!

Επόμενο άρθρο »

Ασύμμετρα μπροστινά από την Bridgestone!

« Προηγούμενο άρθρο

Το Brno θα είναι στο καλεντάρι και το 2015

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA