• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η LCR συμφώνησε με τον Crutchlow για το 2015!
Επιβεβαιώθηκε και επίσημα!
Νέα 04/08/2014 - 12:27

Μεγάλη ανατροπή στην περίπτωση του Cal Crutchlow, με την LCR Honda να επιβεβαιώνει τον Βρετανό άσο για το 2015! 

 

Η ανακοίνωση έγινε πριν μερικές μέρες, ακολουθούμενη από το επίσημο δελτίο τύπου της Ducati που ανακοίνωνε την αποχώρηση του Crutchlow και την αντικατάστασή του με τον Andrea Iannone.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Cal για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, ενώ παράλληλα είμαστε πολύ χαρούμενοι με τα νέα χρώματα της ομάδας, χάρη στη συνεργασία με την CWM», σχολίασε ο Lucio Cecchinello.

«Η σεζόν 2015 του MotoGP θα είναι πολύ συναρπαστική και η CWM-LCR είναι πολύ ικανοποιημένη που θα έχει ως αναβάτη τον Cal Crutchlow στη νέα μας μοτοσυκλέτα και στα νέα χρώματα», σχολίασε ο αντι-Πρόεδρος της CWM - και ελληνικής καταγωγής - Anthony Constantinou.

 

Φυσικά ο Cal Crutchlow θα πάρει τη θέση του Stefan Bradl, πάνω σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα της Honda, που είναι σχεδόν ίδια με αυτή που οδηγούν οι Marc Marquez και Dani Pedrosa. Να σημειώσουμε ότι υπάρχει ακόμα η περίπτωση η LCR να έχει δυο αναβάτες το 2015, κάτι που σημαίνει ότι ο Bradl δεν σημαίνει αυτομάτως ότι αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Πάντως αν κάτι τέτοιο δεν ισχύσει, ο Γερμανός έχει τις επιλογές της Forward Racing, της Pramac ή της Aprilia.

Πάντως αν τελικά ο Cecchinello καταφέρει και πάρει μια OPEN Honda για το 2015, δεν έχει αποκλειστεί εντελώς το σενάριο που θέλει τον ταλαντούχο Jack Miller να κάνει απευθείας το άλμα από την Moto3 στη μεγάλη κατηγορία, για λογαριασμό της LCR.

 

Επόμενο άρθρο »

Miller: Δεν με νοιάζει που θα είμαι του χρόνου

« Προηγούμενο άρθρο

Μεγαλώνει η συνεργασία Red Bull και HRC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA