• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: O Stoner ταχύτερος, ο Lorenzo πιο σταθερός
ο Lorenzo ήταν γρηγορότερος στο τέλος με τα σκληρά λάστιχα
Νέα 30/05/2009 - 11:55
Μπορεί ο Casey Stoner να σημείωσε νωρίς-νωρίς τον ταχύτερο χρόνο στην πίστα του Mugello, όμως αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις είναι ο Jorge Lorenzo.

Αν αναλύσει κανείς τους χρόνους θα δει ότι ο Stoner έχει κάνει 8 γύρους στο 1:49, ενώ ο Ισπανός 6, όμως ο Lorenzo ήταν γρηγορότερος στο τέλος με τα σκληρά λάστιχα. Μάλιστα ο προηγούμενος στο πρωτάθλημα οδηγός, αφιέρωσε όλες τις δοκιμές στις ρυθμίσεις με τα σκληρά λάστιχα, επιλογή που μάλλον θα ακολουθήσουν οι περισσότεροι οδηγοί.

Ο ταχύτερος γύρος του Stoner έγινε με τα μαλακότερα λάστιχα, δηλαδή τις μεσαίες γόμες που έφερε η Bridgestone για το Ιταλικό Grand Prix. O Aυστραλός είχε και μια ανώδυνη πτώση στο τέλος που του έκοψε το ρυθμό.

OΟ Stoner λίγο μετά την πτώση του
Ο Stoner λίγο μετά την πτώση του
Valentino Rossi από τη μεριά του σημείωσε και αυτός 6 γύρους στο 1:49, αλλά με τον ταχύτερο με μαλακό μπροστινό.

Η μάχη ανάβει λοιπόν και η έκπληξη των πρωινών ελευθέρων δοκιμών είναι ο Toni Elias που περίμενε τον Lorenzo, τον ακολούθησε για ένα γύρο και σημείωσε τον 4ο χρόνο!, με μαλακό πίσω και σκληρό μπροστά λάστιχο.
Στην 5η θέση ο Loris Capirossi που έφερε την Suzuki στο 1:49, ενώ πίσω του ο άλλος γερόλυκος ο Edwards, o πρώτος από τους 5 οδηγούς που βρίσκονται στο 1:50. Dovizioso, Pedrosa, De Angelis, De Puniet, κλείνουν για την Honda την πρώτη δεκάδα, που για πρώτη φορά βλέπει περισσότερες μοτοσυκλέτες από την Yamaha στις 10 πρώτες.

Στο στρατόπεδο της DucatiΟ Rossi πολύ κοντά, ψάχνει το τέλειο
Ο Rossi πολύ κοντά, ψάχνει το τέλειο
o Canepa είναι ο 2ος στην 12η θέση, ενώ απογοητευτική και πάλι η εμφάνιση του Hayden που είναι τελευταίος, δίνοντας βάση στα σενάρια που τον θέλουν να αποτελεί μια ακόμη περίπτωση όπως η περσινή του Melandri.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: Mε νέο βάψιμο στο κράνος ο Valentino Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: Ο Rossi προβληματισμένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα