• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati με 3 εργοστασιακούς το 2015
Υπέγραψαν Dovi, Crutch & Iannone
Νέα 20/07/2014 - 13:04

Στη διάρκεια του WDW2014, της μεγάλης γιορτής που γίνεται τις τρεις τελευταίες μέρες στην πίστα του Mizano ανακοινώθηκε η σύνθεση της εργοστασιακής ομάδας της Ducati για το 2015! Αρχικά το μεγάλο νέο είναι το νέο διετές συμβόλαιο του Andrea Dovizioso με την κόκκινη ομάδα. Ο Ιταλός οδηγός αρνήθηκε τις προτάσεις της Suzuki και παραμένει στην ομάδα για ακόμη δύο χρόνια δηλώνοντας πίστη στον Gigi Dall'Igna και τη νέα μοτοσυκλέτα που σχεδιάζει. 

Ο Cal Crutchlow που έπρεπε μέχρι τέλος Ιουλίου να απαντήσει στο τι θα κάνει το 2015, αν δηλαδή κρατήσει το συμβόλαιο που ήδη είχε ή αν θα ενεργοποιούσε μια ρήτρα που του έδινε τη δυνατότητα να φύγει, τελικά αποφάσισε να μείνει άλλο ένα χρόνο.

Έτσι ο Andrea Iannone που τελευταία κάνει μια καταπληκτική χρονιά και τον θέλει και η Philip Morris – ο μεγάλος χορηγός της ομάδας – στην εργοστασιακή ομάδα, θα είναι ο τρίτος οδηγός, βαμμένος στα κόκκινα εργοστασιακά χρώματα, με την ομάδα των μηχανικών του να βασίζεται στην Pramac, αλλά με τα κύρια εργοστασιακά χρώματα στη μοτοσυκλέτα του!

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Νέα επέμβαση στο San Diego!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Γκιζίνος 1ος στο MiniGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα