• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rabat παραμένει στην Moto2!
Με την ομάδα της Marc VDS!
Νέα 18/07/2014 - 18:09

Επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο ότι ο Tito Rabat - το μεγάλο φαβορί για να πάρει τον Τίτλο στην Moto2 - θα παραμείνει στη μεσαία κατηγορία με την Marc VDS και τη νέα χρονιά! Έτσι, ίσως γίνει ο πρώτος αναβάτης που θα υπερασπιστεί τον Τίτλο του στην Moto2!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω με την Marc VDS και το 2015, κυρίως λόγω της θέλησης που υπάρχει στην ομάδα για νίκες, κάτι που συμμερίζομαι απόλυτα. Έχω καλούς ανθρώπους γύρω μου και μου εξασφαλίζουν ό,τι χρειάζομαι για να νικάω, οπότε γιατί να πάω αλλού;» σχολίασε ο Tito.

Η Marc VDS επιβεβαίωσε ότι υπήρχε ρήτρα στο συμβόλαιο του Tito Rabat για να φύγει για τη μεγάλη κατηγορία, αν έπαιρνε το Πρωτάθλημα στην Moto2.

«Προφανώς και είμαι χαρούμενος που μένει, καθώς είχε αρκετές προσφορές για να κάνει το άλμα στη μεγάλη κατηγορία», δήλωσε ο Διευθυντής της ομάδας Michael Bartholemy. «Τώρα με το μέλλον του εξασφαλισμένο, μπορεί να αφοσιωθεί πλήρως στο βασικό του στόχο που δεν είναι άλλος από τον Τίτλο».

Μετά την ανακοίνωση αυτή, η Marc VDS επιβεβαίωσε ότι τα πλάνα της για επέκταση στη μεγάλη κατηγορία, αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας. Άλλωστε, ο ιδανικός αναβάτης για κάτι τέτοιο θα ήταν ο Rabat.

«Όταν έχεις έναν αναβάτη που όχι απλά προηγείται στο Πρωτάθλημα, αλλά κυριαρχεί σ’ αυτό, τότε είναι λογικό οι ομάδες από το MotoGP να ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Παρά τις προσφορές όμως θα μείνει μαζί μας και είμαι υπερήφανος που θα τον έχουμε στις τάξεις μας και το 2015»,

σχολίασε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ομάδας,

Marc van der Straten

.

Επόμενο άρθρο »

Ο Γκιζίνος 1ος στο MiniGP

« Προηγούμενο άρθρο

Hernandez: Θέλω να μείνω εδώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα