• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για επίθεση ο Pedrosa
Tους περισσότερους βαθμούς από οποιονδήποτε άλλο αναβάτη έχει συγκεντρώσει στους τρεις τελευταίους αγώνες ο Pedrosa...
Νέα 27/05/2009 - 11:42
Μετά το Κατάρ όπου ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 11η θέση, ο Dani Pedrosa δείχνει αναγεννημένος.

Στους τρεις αγώνες που ακολούθησαν (Motegi, Jerez, Le Mans) ο Ισπανός έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από οποιoνδήποτε άλλο αναβάτη και διεκδικεί με αξιώσεις το Πρωτάθλημα αφού η διαφορά του από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Jorge Lorenzo είναι μόλις 9 βαθμοί.

Στο Mugello ο αναβάτης της Repsol Honda θα προσπαθήσει να συνεχίσει το σερί συνεχόμενων βάθρων που έχει.

«Ο αγώνας στο Mugello είναι πάντα ιδιαίτερος γιατί η πίστα είναι μια πρόκληση και ο κόσμος είναι τόσο παθιασμένος με τους αγώνες. Πηγαίνω εκεί όντας σε καλή κατάσταση. Η θέση μας στο Πρωτάθλημα, αν αναλογιστούμε και τα προβλήματα που είχαμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, δεν είναι και τόσο άσχημη», λέει ο Pedrosa.

Η αποστολή του κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι αφού οι Ιταλοί και δη ο Valentino Rossi δύσκολα θα αφήσουν κάποιον άλλο να νικήσει.

«Θα είναι δύσκολος αγώνας γιατί είναι ο αγώνας της πατρίδας του team-mate μου (Andrea Dovizioso) αλλά και πολλών αντιπάλων μας. Επιπλέον η Ducati έχει κάνει πολλές δοκιμές εκεί. Ανυπομονώ για την πρόκληση. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στη μοτοσυκλέτα μας και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τονίζει ο Pedrosa και προσθέτει αναφερόμενος στη φυσική του κατάσταση: «Έμεινα ικανοποιημένος με το ρυθμό που είχα στη Γαλλία, γεγονός που απέδειξε ότι η φυσική μου κατάσταση βελτιώνεται και μπορώ να διατηρήσω γρήγορο ρυθμό μέχρι το τέλος του αγώνα. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για το Mugello καθώς είναι απαιτητική πίστα, ιδιαίτερα στις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης. Πρέπει να είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να μπορέσεις να οδηγήσεις επιθετικά εκεί».

Στο Mugello ο Pedrosa έχει μία νίκη (2005 στα 250cc), τρεις δεύτερες θέσεις (2003 στα 125cc, 2004 στα 250cc και 2007 στα MotoGP) και μία τρίτη (2008 στα MotoGP).

Επόμενο άρθρο »

Yπόθεση Ducati - Yamaha τα 800cc

« Προηγούμενο άρθρο

«Barca ole, Barca ole»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA