• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi στο Mugello με στόχο την όγδοη σερί νίκη
«Kάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολο για μένα να διευρύνω το ρεκόρ συνεχόμενων νικών», λέει ο Doctor
Νέα 26/05/2009 - 11:52
Ο Valentino Rossi επιστρέφει στο αγαπημένο του Mugello με ένα και μόνο στόχο: να πετύχει την όγδοη συνεχόμενη νίκη του στη συγκεκριμένη πίστα (10η συνολικά σε όλες τις κατηγορίες!) και να ανακάμψει μετά το άσχημο αποτέλεσμα του Le Mans (τερμάτισε 16ος).

«Το να αγωνίζομαι στο Mugello είναι κάτι φανταστικό για μένα, αλλά κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολο για μένα να διευρύνω το ρεκόρ συνεχόμενων νικών. Οι επτά σερί νίκες είναι ήδη πάρα πολλές!», λέει ο Doctor ο οποίος πρόσθεσε: «Αισθάνομαι πίεση πηγαίνοντας εκεί, ταυτόχρονα όμως ο κόσμος μου δίνει επιπλέον κίνητρο που με βοηθάει να αποδώσω με διαφορετικό τρόπο εκεί. Ελπίζω ότι και φέτος θα συμβεί το ίδιο γιατί μετά τον αγώνα του Le Mans χρειάζομαι πραγματικά ένα καλό αποτέλεσμα! Σίγουρα ήταν απογοητευτική η εμφάνισή μας εκεί αλλά όλοι έχουν την κακιά τους μέρα και αυτή ήταν η δική μας. Όλα πήγαν άσχημα σε εκείνον τον αγώνα, αλλά ελπίζω ότι η κακοτυχία που είχαμε δεν θα επαναληφθεί και στο Mugello θα επιστρέψουμε στα καλύτερά μας. Πάντα ανυπομονώ γι' αυτόν τον αγώνα. Έχω τόσες πολλές ωραίες αναμνήσεις».

Για την ιστορία ο Doctor μετράει 7 συνεχόμενες νίκες στην κατηγορία των MotoGP (2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008), ενώ έχει και από μια νίκη στα 125cc (1997) και στα 250cc (1999).

Επόμενο άρθρο »

Yπόθεση Ducati - Yamaha τα 800cc

« Προηγούμενο άρθρο

O Stoner θα σταματήσει τον Rossi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA