• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα κερδίσει αυτός...
... που θα έχει την πιο σταθερή μοτοσυκλέτα!
Νέα 13/06/2014 - 23:11

Ο Jorge Lorenzo εξήγησε ότι η έλλειψη πρόσφυσης ήταν το μεγάλο του πρόβλημα, καθώς σημείωνε τον πέμπτο ταχύτερο γύρο, σήμερα Παρασκευή πρώτη ημέρα του έβδομου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

«Η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά, η επιτάχυνσή μας δεν είναι άσχημη με το σκληρό ελαστικό αλλά νομίζω ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης, καθώς στην επιτάχυνση είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Δεν είναι τόσο ομαλή και χρειάζεται περισσότερη δύναμη για να ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα», σχολίασε ο Jorge.

 

«Μετά από έναν ή δυο γύρους, ο ρυθμός πέφτει αρκετά για όλους. Έτσι, πιστεύω ότι αυτός που θα έχει την πιο σταθερή μοτοσυκλέτα και την πιο εύκολη, θα έχει και τη μεγαλύτερη πιθανότητα. Σ’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε».

 

«Το πρωί τα πήγαμε καλά και δεν περίμενα να είχα τόσα προβλήματα το απόγευμα. Ωστόσο η άσφαλτος ήταν πολύ πιο ζεστή και αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με την πρόσφυση και τα ελαστικά. Αύριο θα αποφασίσουμε για τα ελαστικά και θα κοιτάξουμε να κάνουμε πιο σταθερή τη μοτοσυκλέτα στην επιτάχυνση».

 

Ο Lorenzo ήταν μπροστά για το μεγαλύτερο διάστημα των ΕΔ1, προτού ο Aleix Espargaro κάνει έναν καταπληκτικό χρόνο και πάρει την πρώτη θέση. Το απόγευμα ο Ισπανός της Movistar Yamaha τερμάτισε τέταρτος και στα συνδυασμένα αποτελέσματα πήρε την πέμπτη θέση.

 

«Είναι δύσκολο να πει κανείς ποιός είναι πιο δυνατός εδώ, διότι κανείς δεν έχει κάνει πολλούς γύρους στη σειρά. Ενδεχομένως όμως ο Marc, εγώ και ο Valentino να έχουμε τον καλύτερο ρυθμό. Και οι άλλοι όμως δεν είναι πολύ μακριά», ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Moto3 ΕΔ3: Πανίσχυρος Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα ψηλά κερμπ προβληματίζουν τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA