• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: Το χρειαζόμασταν!
Ένα διπλό που τον βάζει και πάλι στη μάχη του Τίτλου!
Νέα 09/06/2014 - 15:30

O Marco Melandri - με τις πρώτες του νίκες πάνω σε μοτοσυκλέτα της Aprilia - έδωσε νέα πνοή στις ελπίδες του για κατάκτηση του φετινού Τίτλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK.

 

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούσαν πριν το γύρο της Μαλαισίας, οι υπεύθυνοι της Aprilia είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους με τον Ιταλό και τη γενικότερη απόδοσή του μέχρι σήμερα. Ο Melandri πράγματι έδειξε μεταμορφωμένος στους χτεσινούς αγώνες, οδηγώντας εξαιρετικά και προσφέροντας θέαμα, ειδικά στο δεύτερο σκέλος.

 

Με τις δυο του χτεσινές νίκες - ό,τι ακριβώς χρειαζόταν, όπως είπε χαρακτηριστικά - ο Melandri σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, 58 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

 

«Η διπλή νίκη ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν! Παρά τις δυσκολίες ποτέ δεν τα παρατήσαμε. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε και να παλεύουμε. Εδώ, είχα αμέσως καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα μου. Οι συνθήκες στον πρώτο αγώνα ήταν δύσκολες, αλλά κατάφερα να φτάσω τον Sylvain. Αφού τον προσπέρασα, συνέχισα στο δικό μου ρυθμό. Ήξερα ότι μπορούσα να αμυνθώ καλά στα φρένα και διαχειρίστηκα τον αγώνα μέχρι τέλος».

 

«Ο δεύτερος αγώνας ήταν ακόμα πιο δύσκολος, διότι έπρεπε να παλέψω με τις Kawasaki προτού φτάσω τον Sylvain. Έπρεπε να δώσω το 100% μέχρι την καρώ σημαία. Πάντως, όλοι οι οδηγοί αξίζουν συγχαρητήρια διότι το να αγωνίζεσαι σ’ αυτές τις συνθήκες δεν είναι καθόλου εύκολο».

 

Επόμενο άρθρο »

Ανακουφισμένος ο Laverty!

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Είχαν δίκιο για τον Baz!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA