• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Sepang ΕΔ3: Κατεβάζει χρόνους ο Guintoli!
Άνετο προβάδισμα για τον Γάλλο που συνεχίζει να εντυπωσιάζει
Νέα 07/06/2014 - 06:42

Ο Sylvain Guintoli προηγείται σταθερά στην πίστα της Sepang, κατεβάζοντας κι άλλο τους χρόνους του, ενώ ήταν και ο μοναδικός από τους οδηγούς των SBK που έπεσε κάτω από το όριο του 2:04 στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές στην Μαλαισία.

 

Ο Γάλλος της Aprilia εξασφάλισε με άνετη διαφορά την παρουσία του στην SP2 ως ο γρηγορότερος οδηγός του Σ/Κ μέχρι τώρα, σε μια διαδικασία (ΕΔ3) που σχεδόν όλοι οι οδηγοί κατάφεραν να ρίξουν τους χτεσινούς τους χρόνους.

 

Ο Guintoli όμως, εκμεταλλευόμενος τη γνώση της πίστας και τη δύναμη της RSV4 του, έμεινε στην κορυφή χάρη στο 2:03.921, με διαφορά στα τέσσερα δέκατα από τον δεύτερο αναβάτη, που ήταν ο Davide Giugliano της Ducati Superbike Team.

 

Με διαφορά έξι δέκατα από την κορυφή, ο Tom Sykes έφερε την Kawasaki του στην τρίτη θέση, με τους Marco Melandri και Toni Elias να είναι οι οδηγοί που έκλεισαν την πεντάδα των πρώτων.

 

Ο Loris Baz ανέβηκε στην έκτη θέση της κατάταξης με τους χρόνους, μπροστά από τους Chaz Davies, Jonathan Rea και Eugene Laverty, την ώρα που ο Leon Haslam εξασφάλιζε την παρουσία του στην Superpole 2, εις βάρος του Alex Lowes που θα χρειαστεί να πάρει μέρος στην SP1.

 

Ο τελευταίος είχε ένα πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του κι έχασε μεγάλο μέρος της διαδικασίας, ενώ στο τέλος αυτής δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του. Έτσι θα διεκδικήσει το ένα από τα δυο εισιτήρια, μαζί με τους κορυφαίους της EVO κατηγορίας: τον Niccolo Canepa και τον David Salom.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Sepang: Στην pole ο Guintoli!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2015: Δυναμώνει κι άλλο το grid!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα