• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Kevin Schwantz στην Ελλάδα και η τελευταία ευκαιρία για το σχολείο
To Kevin Schwantz Suzuki School θα γίνει στην πίστα των Σερρών στις 17 και 18 Ιουνίου
Νέα 14/05/2008 - 00:00
Πλησιάζει η μεγάλη μέρα της τελικής επιλογής των μαθητών του Kevin Schwantz Suzuki School που θα γίνει στην πίστα των Σερρών στις 17 και 18 Ιουνίου.

Είναι η τελευταία ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο τόσο σημαντικό γεγονός, που φέρνει 34 τυχερούς οδηγούς να βρίσκονται στην πίστα και να οδηγούν με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και τους 6 Αμερικανούς δασκάλους που όλοι διαθέτουν πλούσιο βιογραφικό.

To κόστος στα 450 Ευρώ την ημέρα, στα οποία περιλαμβάνονται οι διανυκτερεύσεις και το φαγητό, είναι ιδιαίτερα χαμηλό, αν αναλογιστεί κανείς ότι στις ΗΠΑ ο κάθε μαθητής πρέπει να καταβάλλει 550 Ευρώ ανά ημέρα, χωρίς να περιλαμβάνεται το κόστος διανυκτέρευσης.

Τελευταία ευκαιρία λοιπόν για οδηγούς Suzuki, να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που υπάρχει στις στήλες του motoGP club. Μάλιστα για ένα τυχερό μέλος του club τα δίδακτρα θα πληρωθούν από το motoGP club, με μόνη υποχρέωση να μεταφέρει σε όλα τα μέλη τις εντυπώσεις του.

Η κλήρωση για το τυχερό μέλος θα γίνει στη διάρκεια της μετάδοσης του Γαλλικού GP που γίνεται στο Le Mans, την Κυριακή στις 2 και μισή το μεσημέρι, στην απευθείας μετάδοση της ΕΤ3.

Επόμενο άρθρο »

Πήρε το «ok» o Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

«Ώρα για αποτελέσματα» λένε στη Rizla Suzuki

Χορηγοί