• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λανσάρεται η YZF-R25
Στις 20 Μαΐου!
Νέα Αγοράς 13/05/2014 - 12:59

Η Yamaha Ινδονησίας διέρρευσε ότι σε λίγες μόλις ημέρες, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της YZF-R25! Συγκεκριμένα, η ημερομηνία παρουσίασης έχει οριστεί για την 20η Μαΐου.

 

Η Yamaha παρουσιάζει τη μοτοσυκλέτα των 250cc (που κατασκευάζεται στην Ινδονησία) σαν μια μινιατούρα της αγωνιστικής Μ1, μια έξυπνη κίνηση δεδομένου ότι στη χώρα αυτή το MotoGP είναι ιδιαιτέρως αγαπητό.

 

Παράλληλα έχει στηθεί και ειδική ιστοσελίδα - με τον ευρηματικό τίτλο "θέλω την YamahaR25! - μέσω της οποίας ο κατασκευαστής υπόσχεται στους πρώτους αγοραστές του νέου μοντέλου, ένα premium κράνος AGV με γραφικά VR46!

 

Όσο για την Ευρώπη, εμείς είναι η αλήθεια περιμένουμε την 300cc R3 της εταιρείας, με την R25 να απευθύνεται κυρίως σε νέους οδηγούς, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

 

Ο ανταγωνισμός - όπως είναι φυσικό - καραδοκεί και για να πετύχει μια τέτοια κίνηση, σημαντικό ρόλο θα παίξει η αρχική τιμή του μοντέλου. Περισσότερες πληροφορίες πάντως, θα έχουμε σε μια εβδομάδα από τώρα. Μέχρι τότε υπομονή!

 

Επόμενο άρθρο »

Νέα μικρού κυβισμού BMW!

« Προηγούμενο άρθρο

Peugeot Tweet Evo 125 & 150

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα