• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Κρίμα για τις κατατακτήριες!
Αλλά έχω πολύ καλό ρυθμό αγώνα!
Νέα 03/05/2014 - 15:37

 

Ο Aleix Espargaro παραμένει βέβαιος ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο της Jerez, παρά το ότι έχασε την πρώτη σειρά στο αυριανό grid εξαιτίας μιας πτώσης.

 

Ο Ισπανός της NGM Mobile πέρασε τις ΕΔ3 και κυρίως τις ΕΔ4, δουλεύοντας σε ρυθμίσεις για τον αυριανό αγώνα σε μια προσπάθεια να παραμείνει στο γκρουπ των μπροστά και στους 27 αυριανούς γύρους.

 

Στις κατατακτήριες είχε το πλεονέκτημα του έξτρα μαλακού ελαστικού και ήλπιζε αυτό ακριβώς να εκμεταλλευτεί, ωστόσο η πτώση στα τελευταία λεπτά της τον άφησε στην πέμπτη θέση.

 

"Είμαι ικανοποιημένος διότι δουλέψαμε πολύ στις ΕΔ3 και ΕΔ4. Έχω καλό ρυθμό και είμαι αισιόδοξος για αύριο. Κρίμα για σήμερα! Έκανα γύρους στο 1:39.0 κι έχανα μερικά δέκατα από τον Lorenzo και τον Rossi για να είμαι στην πρώτη σειρά".

 

"Ήμουν όμως ήδη στο όριο κι έχασα το μπροστινό. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τις πρωτότυπες, αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε".

 

"Αύριο, τα ελαστικά θα είναι το κλειδί του αγώνα. Θα χρησιμοποιήσουμε την πιο σκληρή επιλογή. Δεν είναι τόσο σκληρό, όσο θα θέλαμε, αλλά αυτό έχουμε στη διάθεσή μας!"

 

Επόμενο άρθρο »

Οι καλύτερες κατατακτήριες του Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ευθύμης Μπούστας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα