• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi στην Βραζιλία!
Έπαιξε μπάλα με τον Cafu!
Νέα 09/04/2014 - 10:57

Την ώρα που ο ομόσταυλός του, Jorge Lorenzo, περνούσε τις προηγούμενες ημέρες στην Κολομβία και στο Μεξικό (προωθητικές ενέργειες της Yamaha), ο Valentino Rossi επέστρεψε στην Βραζιλία ακριβώς ένα χρόνο μετά την προηγούμενη επίσκεψή του.

 

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη μόλις μια διαθέσιμη ημέρα που είχε και το πρόγραμμά του ήταν φορτωμένο από τις 04:30 τα ξημερώματα που πάτησε το πόδι του στο Sao Paulo.

 

Ανάμεσα σε άλλες υποχρεώσεις, ο Rossi έκανε μια μικρή βόλτα στην πίστα ενώ έπαιξε και λίγο ποδόσφαιρο με τον Cafu, τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές με τη φανέλα της πατρίδας του και τον μόνο ποδοσφαιριστή που έχει κατορθώσει να δώσει το παρόν σε τρεις τελικούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (!) κερδίζοντας τους δυο (1994 και 2002).

 

"Κάθε φορά που έρχομαι στην Βραζιλία εκπλήσσομαι από τους οπαδούς και για το πάθος τους για μένα και για το MotoGP", σχολίασε ο Rossi, ο οποίος έδωσε και κοινή συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο θρύλο - και πρώην αντίπαλό του - Alex Barros.

 

"Το πρόγραμμά μου ήταν φορτωμένο αλλά το διασκέδασα και ήταν ωραία που το ευχαριστήθηκα λίγο πριν τον επόμενο αγώνα στο Τέξας. Η συνάντηση με τον Cafu ήταν έκπληξη. Το διασκέδασα μαζί του στην πίστα με τις R1, αν και μετά αυτός το διασκέδασε περισσότερο όταν παίξαμε ποδόσφαιρο! Είναι ακόμα πολύ δυνατός, πιο δυνατός από εμένα", πρόσθεσε.

 

Δυστυχώς ο γύρος της Βραζιλίας ακυρώθηκε για φέτος και αναμένεται να διεξαχθεί το 2015. Ο Vale έδωσε ακόμα μια ένδειξη ότι θα συνεχίσει στο MotoGP και του χρόνου, λέγοντας : "Ανυπομονώ να έρθω στην Βραζιλία του χρόνου και να συναντήσω τους οπαδούς μου στην πίστα για το βραζιλιάνικο GP".

 

Επόμενο άρθρο »

Καλό ταξίδι Massimo...

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν είμαι 100% έτοιμος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα