• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σίσσης: Η μοτοσυκλέτα ήταν καλή
Ο αναβάτης της όμως όχι!
Νέα 27/03/2014 - 13:12

Το θετικό ξεκίνημα της ομάδας της Mahindra τη φετινή σεζόν, επισκιάστηκε από το πρόβλημα υγείας του Θανάση Σίσση, που δεν επέτρεψε στον Ελληνοαυστραλό αναβάτη να πάρει μέρος στον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Κατάρ.

 

Ο Miguel Oliveira, ο οποίος πέρυσι πήρε το πρώτο βάθρο για τον Ινδό κατασκευαστή, πήρε θέση στην τέταρτη σειρά της γραμμής εκκίνησης, αλλά σύντομα έδειξε την οδηγική του ικανότητα! Μέχρι το τέλος του αγώνα είχε κατορθώσει να προλάβει τους μπροστά, δίνοντας τη δική του σκληρή μάχη για μια θέση στο βάθρο, το οποίο και έχασε για μόλις 15 χιλιοστά!

 

Ο καινούργιος αναβάτης στην εργοστασιακή ομάδα της Mahindra, Θανάσης Σίσσης, δεν κατάφερε εν τέλει να αγωνιστεί την Κυριακή, υποφέροντας από μια πολύ επιθετικής μορφής αμυγδαλίτιδα. "Η μοτοσυκλέτα ήταν καλή, ο αναβάτης όχι... προσπάθησα στο ζέσταμα, αλλά έκανα μόνο τέσσερεις ή πέντε γύρους και όχι πολύ γρήγορους. Μετά δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ πια. Είχα αμυγδαλίτιδα κι έπαιρνα ένα σωρό χάπια. Είμαι απογοητευμένος που δεν οδήγησα, αλλά δεν είχε νόημα να παλεύω για 18 γύρους για τις τελευταίες θέσεις", σχολίασε ο Σίσσης.

 

Επόμενο άρθρο »

Redding: Ο στόχος άλλαξε..!

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ: Φωτογραφικό 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA