• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κοντά στην κορυφή ο Dovi!
Crutchlow: Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος!
Νέα 22/03/2014 - 00:42

Ο Andrea Dovizioso - ο οποίος για πρώτη φορά δοκίμασε σήμερα το μαλακό ελαστικό της OPEN κατηγορίας - είχε καλή παρουσία στο Κατάρ και κατάφερε να ανέβει ως την τέταρτη θέση, με χρόνο 1:55.250δ και διαφορά 0,477δ από την κορυφή.

 

"Είναι πάντα ωραία να είσαι κοντά στην κορυφή", παραδέχτηκε χαρούμενος ο Dovi. "Δεν περίμενα να βελτιωθώ τόσο πολύ με το σκληρό ελαστικό, το οποίο θεωρώ ότι θα έχουν όλοι στον αγώνα", πρόσθεσε. "Είμαι γρήγορος και παρά το ότι πολλοί είναι στα τρία δέκατα διαφοράς μεταξύ τους, αυτός ήταν ο στόχος μου. Μετά δοκιμάσαμε το μαλακό ελαστικό και κατάφερα να κάνω έναν καλό γύρο. Έχουμε δουλέψει καλά μέχρι στιγμής, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε και σε ρυθμό αγώνα".

 

Πολλά προβλήματα με το set-up της μοτοσυκλέτας του και η πτώση του στην στροφή 10 των τρίτων ελεύθερων δοκιμών, δεν επέτρεψαν στον Cal Crutchlow να παλέψει για μια θέση στη δεκάδα. Ο Βρετανός θα αναγκαστεί να συμμετάσχει στις ΚΑΤ1, κάτι που ελάχιστες φορές συνέβη πέρυσι.

 

"Απογοητευτική η σημερινή ημέρα και δεν είμαι καθόλου χαρούμενος", ξεκαθάρισε αμέσως. "Δεν στήσαμε καλά τη μοτοσυκλέτα και παρά το ότι κάναμε πολλές αλλαγές σε σχέση με χτες, εν τούτοις ένοιωθα λίγο-πολύ τα ίδια. Είχα και την πτώση στις ΕΔ3, αλλά το καλό είναι ότι με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα πήγα πιο γρήγορα".

 

"Δυστυχώς αύριο πρέπει να πάρω μέρος στις ΚΑΤ1, κάτι ασυνήθιστο για εμένα, διότι τα τελευταία δυο χρόνια κατάφερνα σχεδόν πάντα να είμαι ψηλά στις κατατακτήριες. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομάδα δουλεύει σκληρά για να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα".

 

Επόμενο άρθρο »

φωτ. της Ημέρας: "Ο γάμος μου..."

« Προηγούμενο άρθρο

Πέμπτος με παυσίπονα ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα