• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati MotoGP: Συγκρατημένη αισιοδοξία
Ο Dall'Igna κάνει τη διαφορά
Νέα 10/03/2014 - 19:13

Αποκλειστικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Η παρουσίαση της εργοστασιακής ομάδας της Marlboro Ducati για το MotoGP του 2014, γίνεται στο Audi Forum στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Στο πρώτο μέρος της παρουσίασης – η αποκάλυψη της μοτοσυκλέτας με τα χρώματα του 2014 θα γίνει σε άλλο χώρο αργότερα – ο Gigi Dall'Igna, o Paolo Giabatti, o Andrea Dovizioso και ο Cal Crutchlow, μίλησαν για τα θέματα εξέλιξης, δοκιμών, αλλά και για τη νέα κατηγορία Factory2.  

 

O Claudio Domenicalli, CEO της Ducati ξεκίνησε την παρουσίαση και μαζί του ο Dr. Ulrich Hackenberg μέλος του ΔΣ της Audi, χαιρέτισε την προσπάθεια και ζήτησε αποτελέσματα.

Ο Dovizioso φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενος με την μέχρι τώρα εξέλιξη και με τα αποτελέσματα στους χρόνους των δοκιμών και στην αίσθηση που έχει από την μοτοσυκλέτα, αλλά δεν παρέλειψε να πει ότι θεωρεί ότι με την παρούσα κατάσταση, παρά τη μείωση της διαφοράς το βάθρο είναι ακόμη αδύνατο.

Από τη μεριά του ο Cal Crutchlow φάνηκε πιο αισιόδοξος και είδε μεγάλη διαφορά από την περσινή μοτοσυκλέτα που οδήγησε στην Βαλένθια το Νοέμβριο.

Και οι δύο οδηγοί και ο Αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, ο Giabatti, θεωρούν ότι το κλειδί της επιτυχίας λέγεται Dall'Igna. Είναι το νέο μεγάλο αφεντικό της ομάδας και όλου του αγωνιστικού τμήματος της Ducati και με μικρές αλλαγές σε όλα τα σημεία της μοτοσυκλέτας κέρδισε από ένα δέκατο από κάθε αλλαγή και μείωσε τη μεγάλη διαφορά που υπήρχε φέτος. Μέχρι τον 3ο – 4ο Αγώνα της χρονιάς θα καταλάβει ακόμη καλύτερα την τωρινή μοτοσυκλέτα και θα ξεκινήσει το σχεδιασμό μιάς εντελώς νέας, που σίγουρα θα κρατήσει μερικά στοιχεία από την τωρινή, αλλά δεν θα περιοριστεί σχεδιαστικά!

“Ακόμη και το V-90 μπορεί να αλλάξει”, είπε χαρακτηριστικά ο “μάγος” Μηχανολόγος.

 

Σε λίγο ρεπορτάζ από την παρουσίαση της μοτοσυκλε΄τας με τα αγωνιστικά της χρώματα και πολλή περισσότερη πληροφόρηση στο τεύχος του MOTOGP WORLD, που θα είναι στα περίπτερα την επόμενη εβδομάδα!

 

Επόμενο άρθρο »

φωτ. της Ημέρας: "Τα Hayabusa δεν στρίβουν..."

« Προηγούμενο άρθρο

Σε πελάγη ευτυχίας ο A. Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα