• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ Φεβρουαρίου το motograndprix.gr
Διαβάστηκαν 768,156 σελίδες!
Νέα 06/03/2014 - 21:31

Ο Φεβρουάριος που πέρασε ήταν ο καλύτερος στα 9 χρόνια ιστορίας του #1 website για την μοτοσυκλέτα στη χώρα μας. 

Το www.motograndprix.gr το μήνα που πέρασε είχε 295,186 Επισκέψεις (Visits) και οι αναγνώστες διάβασαν 768,156 σελίδες (Page Views), νούμερα που αποτελούν ρεκόρ και μάλιστα με μεγάλη άνοδο σε σχέση με τον περσινό Φεβρουάριο, όταν διαβάστηκαν 538,934 σελίδες.

Ανάλογα δυναμικά μπήκε και ο Μάρτιος, που αναμένεται να κορυφωθεί από τις 20 -23 Μαρτίου στο τετραήμερο του πρώτου Αγώνα της χρονιάς στο Κατάρ. Στόχος είναι εκείνες τις ημέρες να είναι έτοιμη και η νέα πιο σύγχρονη μορφή, που ετοιμάζει η εταιρία GreyMatter, η οποία επιμελείται το site από το 2010 και μετά.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους πιστούς μας αναγνώστες και να καλωσορίσουμε τους νέους, που εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους στους συντάκτες και τους φωτογράφους της ομάδας μας, που είναι κοινοί με την ομάδα του περιοδικού MOTOGP WORLD.

Να πούμε ότι όσοι έχουν και το Facebook ως πηγή πληροφοριών, εκεί η σελίδα μας MOTOGRANDPRIX CLUB έχει πάνω από 12,000 φίλους που μπορούν να βλέπουν τις αναρτήσεις στο κομπιούτερ, το τάμπλετ ή το κινητό τους.

Η νέα εποχή στην ενημέρωση είναι εδώ!

 

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ Τεστ I: Πρώτη η OPEN του Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

φωτ. της Ημέρας: "Στην Αγιά Λάρισας"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα