• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι αναβάτες των MotoGP/Moto2/Moto3
Απών ο Camier από τη λίστα του 2014
Νέα 04/03/2014 - 12:59

Ο Leon Camier δεν υπάρχει στη λίστα με τις συμμετοχές για το 2014. Ο 27χρονος αναβάτης, ο οποίος ήρθε στο MotoGP από τα SBK φέτος, δεν θα κάνει τελικά το όνειρό του πραγματικότητα καθώς όπως ανακοινώθηκε από την IodaRacing, η ομάδα θα συνεχίσει με έναν οδηγό, τον Danilo Petrucci.

 

Θυμίζουμε ότι η IodaRacing δεν συμμετείχε - για οικονομικούς λόγους - στα δυο τεστ της Μαλαισίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται στο τεστ του Κατάρ με οικονομική ενίσχυση από την Dorna, αλλά μόνο με τον Petrucci παρόντα.

 

Παράλληλα, έχει αλλάξει σε OPEN η συμμετοχή των αναβατών της Ducati: Andrea Dovizioso, Cal Crutchlow και Andrea Iannone. Άλλη μια σημαντική λεπτομέρεια, είναι ότι οι μοτοσυκλέτες των Aleix Espargaro και Colin Edwards αναφέρονται όχι ως "FTR-Yamaha" αλλά ως "Forward Yamaha" κάτι που υποδηλώνει τα οικονομικά προβλήματα ανάμεσα στην ομάδα και τον κατασκευαστή πλαισίων (FTR).

 

Παρομοίως το όνομα της FTR απουσιάζει και από τις μοτοσυκλέτες της Avintia στο MotoGP, όπως και από τις μοτοσυκλέτες της NGM Forward στην Moto2.

 

Δείτε όλες τις συμμετοχές, όλων των κατηγοριών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Honda απαντά στην κίνηση της Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Sky VR46: Η παρουσίαση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα