• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Valencia: Ημέρα 2
Επίδειξη δύναμης από τον Rabat!
Νέα 13/02/2014 - 11:35

Η δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Βαλένθια ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ισπανό Tito Rabat, ο οποίος όχι μόνο κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στους χρόνους, αλλά έκανε επίδειξη δύναμης κατεβάζοντας πάνω από ένα δευτερόλεπτο τον καλύτερο χρόνο της πρώτης ημέρας!

 

Ο χρόνος του Ισπανού, που σίγουρα με τέτοιες παρουσίες θέτει σοβαρό προβάδισμα για τον Τίτλο στην κατηγορία, ήταν στο 1:35.155δ, με τον αναβάτη της Marc VDS να έχει ως προτεραιότητά του την καλύτερη αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα, έχοντας υποφέρει από έλλειψη πρόσφυσης στο πίσω μέρος, την πρώτη ημέρα των δοκιμών.

 

Ο Tom Luthi συνέχισε τις δυνατές του εμφανίσεις και ανέβηκε στη δεύτερη θέση χτες, δοκιμάζοντας το πλαίσιο του 2014, το οποίο αν και δεν έχει τεράστιες διαφορές με το περσινό, εν τούτοις οι άνθρωποι της ομάδας δηλώνουν ότι αποτελεί μια πολύ καλή εξέλιξη. Ο Mika Kallio που ήταν πρώτος την Τρίτη, έπεσε στην τρίτη θέση χτες, με την πρώτη πεντάδα να κλείνουν οι Jordi Torres και Nico Terol.

Kallio
Kallio

 

Εντυπωσιακός ο Maverick Vinales, καταφέρνει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της Πρωταθλήτριας HP 40 και σκαρφάλωσε ως την έκτη θέση χτες, με διαφορά από την κορυφή στο 0,655δ! Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 έκανε τον ίδιο χρόνο με τον έβδομο Julian Simon, ο οποίος για πρώτη φορά είχε στη διάθεσή του το νέο πλαίσιο και έκανε τις πρώτες του συγκρίσεις με το περσινό, το οποίο και οδήγησε την πρώτη ημέρα. Οι χρόνοι έπεσαν χτες, κατά μέσο όρο περίπου στο ένα δευτερόλεπτο, με τους οδηγούς της μεσαίας κατηγορίας να εκμεταλλεύονται τις καλύτερες καιρικές συνθήκες.

Vinales
Vinales

 

Θέση στη δεκάδα πήρε και ο Ιάπωνας Takaaki Nakagami, μπροστά από τους Alex de Angelis και Luis Salom. Ο rookie στην κατηγορία ήταν και ο τελευταίος Ισπανός στη δεκάδα, με τους Ίβηρες να έχουν έξι αναβάτες τους στις πρώτες θέσεις! Σημαντικό βήμα έκανε και ο Sandro Cortese, ο οποίος από την 17η θέση την πρώτη ημέρα ανέβηκε στην 12η χτες, κατεβάζοντας το χρόνο του περίπου 1,4δ και μειώνοντας τη διαφορά του στο 1,2δ από την κορυφή.

 

Ήταν μια παραγωγική ημέρα για τους αναβάτες της Caterham Moto Racing, με τον Johann Zarco και τον Josh Herrin να βγαίνουν πρώτοι στην πίστα και να κάνουν συνεχείς συγκρίσεις κυρίως σε πλαίσιο και αναρτήσεις. Παράλληλα δούλεψαν και στη συντήρηση των ελαστικών, έναν τομέα στον οποίο επικεντρώθηκε και ο De Angelis, ο οποίος την πρώτη ημέρα διέλυσε κυριολεκτικά το ελαστικό του μετά από μόλις έξι γύρους!

 

Σημαντικές αλλαγές για τον Dominique Aegerter, ο οποίος άλλαξε από Ohlins σε WP ανάρτηση, ενώ δοκίμασε το νέο πλαίσιο και ψαλίδι του 2014. Σήμερα ολοκληρώνεται το τριήμερο τεστ στην Ισπανία.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό μας αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Η θέση του στροφάλου

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Valencia: Ημέρα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA