• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Όλοι λένε πόσο κοντά είναι στον Marc
Αλλά στην προσομοίωση αγώνα ήταν 20 δευτ. μακριά του!
Νέα 11/02/2014 - 15:07

Κοιτάζοντας για μια ακόμη φορά τα αποτελέσματα μετά το πρώτο τεστ στην Μαλαισία, ο Cal Crutchlow ήταν ξεκάθαρος ότι ο Marquez έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Μπορεί η διαφορά του σε απόλυτο χρόνο να ήταν μόλις 0.194 από τον δεύτερο Valentino Rossi, ωστόσο ήταν η τρομερή προσομοίωση αγώνα που δείχνει το πραγματικό πλεονέκτημα του νεαρού Πρωταθλητή.

 

"Όλοι λένε πόσο κοντά είναι στην κορυφή. Ο Vale, ο Jorge, ο Dani είναι κοντά στον Marc στον ένα γύρο, αλλά στην προσομοίωση αγώνα ήταν 20 δευτερόλεπτα μακριά του", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Crutchlow! Dovi απέδειξε ότι ένας καλός χρόνος στο γύρο είναι εφικτός. Έκανε έναν πολύ καλό χρόνο, αλλά κι αυτό είναι ενθαρρυντικό. Μπορώ να πω ότι απέχουμε πολύ από τον Marc, αλλά το ίδιο ισχύει για όλους".

 

Το νέο απόκτημα των κόκκινων ήταν 0.7δ πίσω από το χρόνο του Dovizioso, αλλά και ο μόνος από τους εργοστασιακούς αναβάτες που έκανε τον καλύτερό του χρόνο τόσο αργά, στο τέλος της ημέρας. "Σε γενικές γραμμές είμαι καλός στον ένα γύρο, δεν με ανησυχεί αυτό. Αν δοκίμαζα πιο νωρίς τον γρήγορό μου γύρο, θα ήμουν περίπου εκεί που είναι ο Dovi", εξήγησε ο Crutchlow.

 

"Έχουμε ακόμα προβλήματα με την πρόσφυση, τη σούζα (wheelie), τις ταλαντώσεις και χρειαζόμαστε νέα εξαρτήματα και χρόνο. Είμαι όμως χαρούμενος. Δεν κάναμε τρεις φανταστικές ημέρες, αλλά προοδεύαμε και στις τρεις και αυτό είναι ενθαρρυντικό", πρόσθεσε.

 

Το δίλημμα της Ducati για το 2014, είναι το αν θα κατέβει στο Πρωτάθλημα ως OPEN ή εργοστασιακή συμμετοχή. Ωστόσο ασχέτως με αυτό, ίσως το πιο σημαντικό είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί ο νέος Γενικός Διευθυντής του Ducati Corse, Gigi Dall'Igna, να ενσωματώσει στο όλο project τις απαραίτητες αλλαγές που θα φέρουν τον ιταλό κατασκευαστή πιο κοντά στις Honda και στις Yamaha.

 

Ducati θα κάνει ό,τι μπορεί, αλλά ο παράγοντας χρόνος είναι περιοριστικός. Ο Gigi ήρθε στο γκαράζ τον Νοέμβριο και ό,τι πέτυχε από τότε μέχρι σήμερα αποτελούν ένα καλό βήμα. Όμως η σεζόν σχεδόν ξεκινάει. Ο Gigi και όλοι η ομάδα θα είναι κοντά μας σε κάθε αγώνα. Μιλάμε για 30 εβδομάδες μακριά από τη βάση και είναι δύσκολο να κάνεις κάτι τόσο δραστικό", ολοκλήρωσε ο Βρετανός άσος.

 

Επόμενο άρθρο »

Συνεχίζεται η άνοδος του motograndprix.gr

« Προηγούμενο άρθρο

Schwantz vs Rainey

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα