• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
20 χρόνια Repsol Honda!
Ειδική εκδήλωση με τους Marquez και Pedrosa
Νέα 11/02/2014 - 12:41

Χτες, στην Μαδρίτη, έλαβε χώρα η εκδήλωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων συνεργασίας ανάμεσα στην Repsol και στη Honda, στη μεγάλη κατηγορία του Πρωταθλήματος. Στο μακρύ αυτό διάστημα, οι δυο τους πανηγύρισαν 10 Παγκόσμιους Τίτλους, 124 νίκες σε αγώνες και 338 βάθρα στα 500cc και στο MotoGP.

 

Η Repsol και η Honda ξεκίνησαν επίσημα τη συνεργασία τους τον Φεβρουάριο του 1995, που έμελε να είναι και η πιο μακρόχρονη ανάμεσα σε χορηγό και κατασκευαστή, στην ιστορία του θεσμού.

 

Στην ειδική εκδήλωση, παραβρέθηκαν οι εργοστασιακοί αναβάτες της Repsol Honda, Marc Marquez και Dani Pedrosa, ενώ μαζί τους ήταν και ο θρύλος της ομάδας, Alex Criville. Επίσης, το παρόν έδωσε ο Διευθυντής του Αγωνιστικού, Livio Suppo, ο Πρόεδρος της Dorna, Carmelo Ezpeleta, ενώ ο αντιπρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto δεν κατάφερε να ταξιδέψει από την Ιαπωνία, εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 

Έξι από τις νικηφόρες μοτοσυκλέτες αυτών των είκοσι χρόνων, είχαν την τιμητική τους στην εκδήλωση: των Mick Doohan (1997), Alex Criville (1999), Valentino Rossi (2003), Nicky Hayden (2006), Casey Stoner (2011) και του Marc Marquez (2013).

 

"Είναι δύσκολο να εκφράσω το πως νοιώθω, βλέποντας τη μοτοσυκλέτα μου μαζί με τις άλλες. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της οικογένειας της Honda και κομμάτι της ιστορίας της. Βλέποντας τη μοτοσυκλέτα μου δίπλα σ' αυτές των Rossi, Criville, Hayden, Doohan και Stoner, με γεμίζει υπερηφάνεια και μου δίνει έξτρα κίνητρο. Όταν ήρθα στην ομάδα πέρυσι, ήταν σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Όλα τα είδωλά μου έχουν περάσει από εδώ. Ήταν μια ευκαιρία που έπρεπε να την εκμεταλλευτώ πλήρως και αυτό κάνω. Διασκεδάζω την κάθε ημέρα στο έπακρο", σχολίασε ο Marquez.

 

Από την άλλη, ο Dani Pedrosa επ' ευκαιρίας της επετείου, τόνισε: "Η συμμαχία ανάμεσα σε Repsol και Honda είναι πολύ σημαντική. Μιλάμε για μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες των τελευταίων χρόνων. Το πιο ωραίο, είναι ότι αυτή η συνεργασία έχει κρατήσει επί 20 χρόνια. Αυτή η συνέχεια δεν είναι κάτι που συναντάει κανείς συχνά και προσωπικά αυτό είναι που μου αρέσει".

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Χάνει το τεστ ο Simeon

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Ικανοποίηση παρά τα προβλήματα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα