• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Ες Αύριον τα Σπουδαία!
Αύριο θα κυλήσουν καλύτερα τα πράγματα
Νέα 04/02/2014 - 16:17

Μετά από απουσία σχεδόν δυο μηνών, ο Andrea Dovizioso ξαναβρέθηκε στη σέλα της Desmosedici, με τον Ιταλό να διανύει τη δεύτερη χρονιά του στους κόκκινους του Borgo Panigale.

 

Το τεστ της Μαλαισίας είναι σημαντικό για το εργοστάσιο, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν για το μέλλον από τις συγκρίσεις που θα κάνουν οι αναβάτες του, ανάμεσα στην GP13 και GP14. Σ' αυτή τη διαδικασία μπήκε και ο Dovi, δοκιμάζοντας τις δυο εκδοχές της Desmosedici. Η νέα μοτοσυκλέτα έχει καινούργια αεροδυναμική, τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω φέρινγκ, κάποιες περισσότερες ηλεκτρονικές λύσεις και μεγαλύτερη πληθώρα ρυθμίσεων στο πλαίσιο.

 

"Σήμερα ήταν λίγο παράξενη ημέρα", δήλωσε ο Dovi, ο οποίος κατετάγη 12ος, με χρόνο 2:02.497. "Η πρώτη ημέρα δεν πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, διότι πρώτα πρέπει να βρεις την κατάλληλη αίσθηση μετά από μήνες απραξίας. Είχαμε μια νέα μοτοσυκλέτα για να δοκιμάσουμε, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλούς γύρους και να δοκιμάσουμε όσα θα θέλαμε".

 

"Ευτυχώς έχουμε ακόμα δυο ημέρες εδώ στην Μαλαισία κι έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ήταν σωστή η απόφασή μας να ξεκινήσουμε με τη μοτοσυκλέτα του 2013, ώστε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρυσι. Στη συνέχεια αλλάξαμε στην καινούργια για να δούμε τη διαφορά, αλλά δυστυχώς έκανα μόλις 27 γύρους σήμερα. Είμαι βέβαιος ότι αύριο τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ καλύτερα", πρόσθεσε ο Ιταλός άσος.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Φέτος είμαι πιο χαλαρός!

« Προηγούμενο άρθρο

Μαλαισία: Οι τελικοί χρόνοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα