• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MV Agusta Brutale 800 Dragster
Επιτέλους η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου!
Τεστ-Μοντέλα 03/02/2014 - 10:40

Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής, κατά το οποίο διέρρεαν ανά καιρούς κατασκοπευτικές φωτογραφίες και σύντομα video, αναφορικά με την Brutale 800 Dragster, η τελευταία παρουσιάστηκε επίσημα!

 

Το νέο μοντέλο θα είναι εφοδιασμένο με το τρικύλινδρο μοτέρ στα 798cc της Brutale, που θα αποδίδει 125 ίππους, ενώ στεγνή θα ζυγίζει 167 κιλά! Η αναλογία ίππων ανά κιλό θα είναι 1,34kg/hp και η μέγιστη ροπή της νέας Brutale 800 Dragster είναι 8,26kgm στις 8600σαλ. Στα άλλα χαρακτηριστικά της, το πλαίσιο χωροδικτύωμα, το μονόμπρατσο ψαλίδι, πιρούνι της Marzocchi στα 43 χλστ, αμορτισέρ της Sachs και φρένα από την Brembo με ABS (320χλστ εμπρός και τετραπίστονες δαγκάνες, 220χλστ πίσω με 2πίστονες δαγκάνες).

 

Στον εξοπλισμό της Dragster θα υπάρχει το MVICS (Motor&Vehicle Integrated Control) που επιτρέπει στον αναβάτη να διαλέγει ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά modes: Sport, Normal, Rain κι ένα custom, το οποίο μπορεί ο αναβάτης να προσαρμόζει "... από τους διακόπτες που υπάρχουν στον πίνακα οργάνων και στο τιμόνι".

 

Η μοτοσυκλέτα θα διαθέτει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (traction control) οκτώ επιπέδων και full ride-by-wire σύστημα γκαζιού. Για να την ξεχωρίζουμε από την Brutale, η νέα μοτοσυκλέτα έχει πιο μικρή ουρά, δικά της ξεχωριστά μαρσπιέ και ανασχεδιασμένο προβολέα και λασπωτήρα.

 

Η νέα Brutale 800 Dragster θα είναι διαθέσιμη σε δυο χρωματισμούς: Άσπρο και Ματ Μεταλλικό Γκρι, με την εταιρεία να την κοστολογεί στα 13.490 ευρώ.

 

Επόμενο άρθρο »

Honda CX-01

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η νέα Brutale 800 Dragster

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα