• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Τα νέα χρώματα της Gresini
Οι μοτοσυκλέτες των Redding και Bautista
Νέα 30/01/2014 - 15:53

Αυτή την ώρα διεξάγεται η παρουσίαση της Go&Fun Honda Gresini στο San Marino και όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, έχουμε μια πρώτη φωτογραφία των νέων χρωμάτων της ομάδας.

 

Η ομάδα θα συνεχίσει με βασικό χορηγό το ενεργειακό ποτό Go&Fun και ως εκ τούτου τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν και φέτος θα είναι το πράσινο και το άσπρο. Το νέο όνομα που προστίθεται στην ομάδα, είναι αυτό του Scott Redding, ο οποίος θα είναι ομόσταυλος του Bautista και θα οδηγεί μια OPEN Honda φέτος.

 

Ο 21χρονος αναβάτης είχε μια πολύ καλή σεζόν το 2013, χάνοντας στο τέλος τον Τίτλο της Moto2 από τον Pol Espargaro μετά από μια ατυχία στο Phillip Island (τραυματίστηκε στον καρπό). Πλέον, ο Βρετανός θα βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία - όπως άλλωστε και ο μεγάλος του αντίπαλος στην Moto2 πέρυσι - όπου θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό πάνω στην RCV1000R του.

 

Η μοτοσυκλέτα βασίζεται στην εργοστασιακή RC213V με τη διαφορά ότι οι βαλβίδες είναι συμβατικές και όχι πνευματικές (διαφοροποιείται και ο τρόπος λειτουργίας τους), ενώ και το κιβώτιο είναι συμβατικό και όχι το seamless. Φυσικά θα απολαμβάνει και όλα τα πλεονεκτήματα της OPEN κατηγορίας, ενώ θα υποστεί και τους γνωστούς περιορισμούς.

 

Μια σημαντική λεπτομέρεια, αποτελεί το γεγονός ότι ο Redding - όπως και ο ομόσταυλός του - θα χρησιμοποιεί ανάρτηση της Showa αντί για τη συνηθισμένη της Ohlins. Το δίδυμο του Gresini θα δώσει κανονικά το παρόν στο πρώτο τεστ της Μαλαισίας την επόμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα, το σημείο αναφοράς για την ομάδα αποτελεί ο θρίαμβος του Toni Elias το 2006 στο Estoril, που είναι και η πιο πρόσφατη νίκη μη εργοστασιακού αναβάτη στο Πρωτάθλημα!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Προσωρινή λίστα 2014

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Επιβεβαιώθηκαν Scassa και Andreozzi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα