• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Αργεντινή πήρε την homologation
Μετά από σχετικό έλεγχο της Dorna και FIM
Νέα 30/01/2014 - 22:04

Μετά την πρόσφατη επίσκεψη εκπροσώπων της Dorna και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FIM) στην Αργεντινή, η εν λόγω πίστα πήρε την επίσημη homologation για τη συμμετοχή της στο φετινό ημερολόγιο αγώνων του MotoGP.

 

Για πρώτη φορά μετά το 1999, η χώρα θα φιλοξενήσει αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με το γύρο στην Αργεντινή να έχει προγραμματιστεί για τις 25-27 Απριλίου. Μετά την επίβλεψη της πίστας, δόθηκε συνέντευξη τύπου όπου κι έγινε γνωστό ότι η πίστα έλαβε την homologation. Οι εργασίες στην pitlane και σε άλλα σημεία συνεχίζονται για να είναι όλα έτοιμα στα τέλη Απριλίου.

 

"Δουλεύουμε σκληρά για να τακτοποιήσουμε κάθε λεπτομέρεια και για τους φιλάθλους που θα έρθουν να δουν το γεγονός", σχολίασε ο Hector Farina, ιδιοκτήτης της Autodromo de Las Termas. "Οι τελευταίες αλλαγές που έγιναν ήταν καταπληκτικές και θα είναι μεγάλη μας χαρά να δούμε εδώ τις καλύτερες μοτοσυκλέτες και αναβάτες του κόσμου", πρόσθεσε από την πλευρά του ο Javier Alonso, εκπρόσωπος της Dorna.

 

Τέλος, ο Franco Uncini - Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 1982 στα 500cc και πλέον υπεύθυνος ασφαλείας της FIM - τόνισε: "Είναι πολύ γρήγορη και έχει μια ιδιαίτερη δομή που θα αρέσει οπωσδήποτε στους αναβάτες. Υπό αυτό το πρίσμα, η Autodromo Termas de Rio Hondo θα είναι μοναδική παγκοσμίως".

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Go&Fun Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Προσωρινή λίστα 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα