• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Η BMW θέλει τον τίτλο στην EVO!
Buzzoni: Θα έχουμε επικοινωνία με την BMW Motorrad
Νέα 28/01/2014 - 13:56

Η BMW Motorrad διατηρεί το ενδιαφέρον της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK, μέσω της ιδιωτικής BMW Italia που βολιδοσκοπεί τον παρθενικό τίτλο στη νέα EVO κατηγορία με τον Sylvain Barrier (στη φωτό, από το πρόσφατο τεστ στο Portimao). Η ομάδα είχε την εργοστασιακή υποστήριξη της BMW το 2013, ωστόσο η τελευταία - μετά από συνεργασία ενός μόλις έτους - αποφάσισε φέτος να αποσύρει την εργοστασιακή της υποστήριξη.

 

Αν και ένα μεγάλο μέρος της δομής της BMW Italia, πλέον γνωστή με το όνομα Feel Racing, έχει αναλάβει τις τύχες της 1199 Panigale φέτος, το εναπομείναν προσωπικό της πρώτης θα μπει στο Πρωτάθλημα με μια S1000RR για τον δυο φορές Πρωταθλητή στα Superstock 1000, Sylvain Barrier.

 

Την επίβλεψη του εγχειρήματος θα έχει το αφεντικό της BMW Italia, Andrea Buzzoni, ο οποίος τονίζει ότι η BMW Motorrad θα είναι δίπλα στον Barrier, βοηθώντας τον να διεκδικήσει τον άτυπο τίτλο.

 

"Συνεχίζουμε ως BMW Italia και θα δώσουμε στον Sylvain Barrier την ευκαιρία να αγωνιστεί στην EVO κατηγορία το 2014. Για τέταρτο χρόνο θα είναι κοντά μας και μαζί έχουμε καταφέρει μερικά πολύ καλά αποτελέσματα", δήλωσε ο Buzzoni. "Το σχέδιό μας εδράζεται σε δυο συνισταμένες: η μια είναι ο αναβάτης και η άλλη η ομάδα και σ' αυτά θα βάλουμε τη συνολική εμπειρία που έχουμε αποκομίσει όλο αυτό το διάστημα".

 

"Θα έλεγα ότι επιστρέφουμε στις ρίζες της BMW Italia, αλλά θα υπάρχει ακόμα επικοινωνία με την BMW Motorrad, καθώς θέλουν να συγκεντρώσουν δεδομένα για τις μοτοσυκλέτες παραγωγής τους. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον τίτλο στην EVO, αν και γνωρίζουμε ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος μιας και το μισό grid θα έχει EVO μοτοσυκλέτες", ολοκλήρωσε.

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Αργεί η παρουσίαση της Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Επιστρέφει η Monza το 2015;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα