• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Doohan για Stoner
Αν επέστρεφε, θα ήταν στην κορυφή!
Νέα 28/01/2014 - 09:45

Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP, Mick Doohan, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αν κάποια στιγμή ο Casey Stoner αποφάσιζε να επιστρέψει στις πίστες, θα ήταν οπωσδήποτε μια υπολογίσημη δύναμη!

 

Ο Stoner έχει αποσυρθεί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος από το τέλος του 2012, αφού κέρδισε δυο Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ωστόσο οι φήμες ότι μπορεί να επιστρέψει στο MotoGP δεν έχουν σιγήσει εντελώς.

 

Φυσικά ο Αυστραλός δεν πρόκειται να είναι στο grid του 2014, ωστόσο και πάλι υπάρχουν υπόνοιες ότι σχεδιάζει την επιστροφή του το 2015, ειδικά μετά και το τέλος της σύντομης καριέρας του στα V8 Supercars της Αυστραλίας. Φυσικά, ο ίδιος επανειλημμένως έχει διαβεβαιώσει ότι η επιστροφή του στα δρώμενα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είναι μάλλον απίθανη.

 

Ο Doohan, αν και τονίζει ότι όσο περνάνε τα χρόνια και ο συμπατριώτης του παραμένει εκτός, θα είναι δύσκολο να επιστρέψει, εν τούτοις ο θρύλος της Respol Honda είναι πεπεισμένος ότι αν κάποια στιγμή επιλέξει να επιστρέψει, θα είναι ανταγωνιστικός.

 

Πέρυσι, ο Casey Stoner έκανε αρκετές δοκιμές για το HRC - κάτι που θα συμβεί και φέτος - με τον Doohan να τονίζει: "Είναι πάντα δύσκολο να επιστρέψει κανείς μετά από αρκετό διάστημα αποχής, αλλά κάνει δοκιμές και είναι ακόμα γρήγορος. Η διαφορά με τα παιδιά που αγωνίζονται, είναι ότι εκείνοι είναι 100% αφοσιωμένοι στο άθλημα, ενώ ο Casey είναι χαλαρός. Το πρόβλημα δεν είναι η ταχύτητά του, αλλά το να είναι 100% προσηλωμένος στους αγώνες".

 

"Όσο πιο πολύ μένεις εκτός όμως, τόσο πιο δύσκολο είναι να επιστρέψεις. Οι άλλοι κορυφαίοι οδηγοί εμπλέκονται καθημερινά σ' αυτό και από τη στιγμή που αποσύρεσαι, είναι δύσκολο να επιστρέψεις αμέσως στα ίδια επίπεδα μ' αυτούς. Αν έλειπε ένα χρόνο, το πρόβλημα δεν θα ήταν μεγάλο, ή ακόμα και για δυο αν συνέχιζε τις δοκιμές. Θα τα καταφέρει, αν και αυτό θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο του αρέσει να κάθεται σπίτι, στον καναπέ του", πρόσθεσε ο Doohan.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέος βασικός χορηγός για τον Aspar

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της Ducati Superbike Team

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα