• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πακέτα Συντήρησης Ducati
Μάθετε ακριβώς τι και πόσο θα πληρώσετε!
Νέα Αγοράς 25/01/2014 - 18:50

Μια πρωτοποριακή κίνηση ξεκινά η Kosmocar, ο επίσημος εκπρόσωπος της Ducati στην Ελλάδα. Τα Πακέτα Συντήρησης Ducati αποτελεί μια κίνηση ώστε να μάθει ο κάθε κάτοχος της συγκεκριμένης φίρμας μοτοσυκλετών, ακριβώς το κόστος και τις εργασίες που θα γίνουν στη μοτοσυκλέτα του!


Διαβάζουμε στο site της εταιρείας (www.ducati.gr):


Με στόχο την απόλυτη διαφάνεια στη σχέση μας με τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών της Ducati, η KOSMOCAR Α.Ε. - ως εκπρόσωπος της Ducati στην Ελλάδα - παρουσιάζει τα Πακέτα Συντήρησης Ducati.

 

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα, με στόχο να σφυρηλατηθούν αληθινοί δεσμοί εμπιστοσύνης ανάμεσα στην εταιρεία και τους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών Ducati, συμβάλλοντας παράλληλα με ουσιαστικό τρόπο στην καλύτερη εξυπηρέτηση των τελευταίων.

Τα "Πακέτα Συντήρησης" αποτελούν ουσιαστικά τις μέγιστες προτεινόμενες τιμές πώλησης, ώστε ο καθένας να γνωρίζει εκ των προτέρων το κόστος για την εργασία και το service της μοτοσυκλέτας του, χωρίς "κρυφές" ή άλλου είδους χρεώσεις.

 

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε αναλυτικά το σύνολο των μοντέλων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και τις κυριότερες εργασίες συντήρησης με τις μέγιστες προτεινόμενες τιμές.

Η απόλυτη διαφάνεια συναντά τα υψηλά στάνταρ όλου του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών ServiceDucati, με μεγάλο κερδισμένο τον τελικό καταναλωτή.


Δείτε στο συνοδευτικό μας αρχείο το σχετικό .pdf

Επόμενο άρθρο »

Συγχώνευση Gas Gas και Ossa

« Προηγούμενο άρθρο

Η Gas Gas στο Dakar 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα